Abonnementsbetaling

Gør hverdagen lettere for jeres kunder med abonnementsbetaling, og spar gebyrer til Betalingsservice samt administrative ressourcer internt i jeres virksomhed. 

Billigt alternativ til Betalingsservice

Hos Tiger Media A/S har vi udviklet et modul, der håndterer abonnementsbetaling med betalingskort via gængse indløsere som Nets/Teller (PBS) og Euroline (SEB Bank).

Dette system er ikke alene billigt men også en løsning, der er enkel og ressourcebesparende.

Ved at vælge abonnementsbetaling, som understøtter de velkendte betalingskort, kan I som firma/institution/sportsklub gøre jer selv og jeres kunders hverdag meget lettere.
Som virksomhed vil I kunne tilbyde jeres kunder at slippe for en månedlig kontant betaling, netbank eller Betalingsservice. I sparer oven i købet gebyrer til Betalingsservice, og internt kan der spares store ressourcer på den administrative del.


Billigt, enkelt og ressourcebesparendeI eksempelvis en institution med madordning vil forældre hurtigt kunne tilmelde abonnementsbetaling på institutionens website, og de undgår også at tilmelde betalingen til PBS, hvor der oftest er et gebyr for institutionen.
Med abonnementsbetaling overføres pengene automatisk fra afsender til modtager, og indbetaleren får automatisk en mail, som bekræfter indbetalingen.

Læs vores case om Crossfit Aalborg, som benytter abonnementssystemet til deres medlemskaber.

Nye abonnenter kan nemt tilmelde sig online med kreditkort, som vi kender det fra anden nethandel.
Det er naturligvis også nemt at afmelde igen, og dette sker via login på hjemmesiden. Her kan også ses et komplet billede af medlemmets tidligere trækninger.

Ønsker du at få frigivet en ressource som denne på din arbejdsplads, kan vores abonnementsbetaling være den rigtige løsning for dig.

Kontakt gerne salgschef hos Tiger Media A/S, Kasper Øgaard Jensen, for yderligere information på telefon 96 500 300.