Dæk & fælge webshops

Vi har i mange år beskæftiget os med dæk- og fælge-branchen. Derfor har vi et
indgående kendskab til de unikke krav, som branchen stiller.

Rotillo er vejen frem!

 For at have en webshop der fungerer til netop denne branche, er det vigtigt, at lagerstatus og priser på alle produkter er opdateret, så der ikke sælges produkter til forkert pris eller produkter, der ikke er på lager. For at undgå sådanne problemer kræves der direkte integration til leverandørerne, så opdateringerne sker fuldautomatisk. Vi er specialister i at sørge for, at disse systemer kører optimalt og professionelt, og vi arbejder med mange leverandører både i ind- og udland.

Søgningen er vigtig!

 Vi har altid for øje at gøre jeres webshop så brugervenlig som mulig, og vi har udviklet mange systemer, hvorpå de besøgende kan søge efter de dæk og fælge, der passer til de enkelte hjul. Det kan være en søgefunktion, hvor de besøgende blot skal indtaste bil eller nummerplade – eller mere specifikke informationer om pcd eller bredder.
Når man taler om nav-mål, et-mål, pcd og andre kan man ikke komme udenom, at det for mange er et kompliceret fagområde. Derfor er der den mulighed, at de besøgende blot skal indtaste bilens model og årgang.
Efter at have valgt eksempelvis fælge, foreslår søgeren også at finde de dæk, der passer til den valgte bil, således kan der nemlig sælges et komplet sæt.

Med en dæk og fælge-webshop får du blandt andet:

 Alt efter hvilken målgruppe webshoppen henvender sig til, kan man skrue op og ned for de tekniske detaljer. I kan eksempelvis vælge kun at vise fælge frem for at oplyse om alle de tekniske mål og detaljer. Valget er op til jer, og alle muligheder er åbne.

Automatisk produktopdatering

 Fordi mængden af produkter i webshoppen er stor – eksempelvis 10.000 til 100.000 produkter – er det urealistisk at vedligeholde priser og lagerstatus selv. Derfor har vi arbejdet med integrationer til de fleste leverandører i ind og udland, så webshoppen vedligeholder sig selv.  Vi har eksempelvis integrationer med:

Hurtig ordrebehandling

 Mange af vores kunder vil have så lidt administration som muligt, og derfor har vi lavet direkte integrationer til deres regnskabssystem. Ordren går direkte fra webshoppen til regnskabssystemet, så der sker færre fejl, samtidig med at ordrebehandlingen går hurtigere.

Case:

En all-inclusive B2B webshop til fælgbutikken.dk