IT-Webshops

Vi har stor erfaring med at udvikle webshops, der er integreret med internationale Icecat; det åbne katelog for IT, sofware og hardware.

Icecat integreret webshop


Icecat-databasen gør det muligt og nemt at få tusindvis af produkter ind på din webshop med både produktdata, billeder, manualer og meta-data fra mere end 5000 forskellige brands. Icecat indeholder over 1,5 millioner produktdatablade på hele 35 forskellige sprog.

Det kan være en stor opgave at integrere alle aspekter af Icecat-databasens funktioner i en webshop samtidig med, der skal leveres en god brugeroplevelse. Derfor tilbyder vi et standardmodul, der allerede er udviklet. Det er integreret med Icecat på vores TigerCMS-platform, som sammen med de mange andre standardfunktioner giver uendelige muligheder for B2C og B2B webshops.
 

Yderligere integrationer

De fleste store webshops har også brug for backend til håndtering og distribution. Hertil har vi mulighed og erfaring med flere forskellige økonomi- og ERP-systemer som f.eks. Microsoft C5, Microsoft Navision, Dynamics Nav og E-Conomic.

På denne måde kan varenumre føres tilbage i økonomisystemet og sende lagerstatus, debitorer, varenumre og priser til websystemet. Ligeledes kan websystemet udveksle ordredata tilbage, således arbejdsgangen i jeres virksomhed ikke berøres af webshoppen.

 

Sprog, valuta, filtre og kategorier

Vores system gør det muligt at have forskellige valutaer på tværs af forskellige sprog. Vi kan arbejde med forskellige kategori-træer, enten via websystemets administration, egne kategorier i ERP eller benytte Icecat-definerede-kategorier.
For hver kategori benytter vi meta-data fra XML til at lave smarte og intelligente filtre for søgning, sortering og mange andre funktioner samt features. Kontakt os gerne for nærmere information herom.

Case:

Hjemmeside til Fourcom med integration til ICECAT, C5 og RMA Sagssystem

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os på mail eller ring på

Telefon 96 500 300