Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Case - CrossFit Aalborg
 

CrossFit Aalborg er et træningscenter, der tilbyder træningstypen ’crossfit’. Crossfit er en intensiv, alsidig og naturlig træningsform, der bygger på kroppens naturlige bevægelser. Træningsformen opstod for 12 år siden i USA og er siden blevet meget udbredt og populær i Danmark. Centret i Aalborg og dets trænere brænder for crossfit-kulturen og tilbyder professionelle træningsmuligheder samt undervisning.

 

CrossFit Aalborg har efterhånden fået mange medlemmer, og de fik hurtigt brug for en omfattende hjemmeside med flere funktioner. CrossFit Aalborg har valgt Tiger Media A/S som samarbejdspartner og har i fællesskab udarbejdet websitet. 

 

På hjemmesiden er der oprettet et medlemssystem, hvor der er klippekort og abonnementsbetaling. 

Der er derudover et bødesystem, som skal sikre, at medlemmerne møder op til de hold, de har booket. Hvis de ikke registrerer sig ved fremkomst, falder der en bøde, som kan betales online via hjemmesiden.

I selve bookingsystemet kan medlemmerne booke sig ind på hold i CrossFit Aalborgs to sale, og trænerne kan nemt og enkelt redigere holdtræninger inde i CMS systemet.

 

Når en deltagergrænse er nået, bliver muligheden for holdtilmelding stoppet. Tiger Media A/S har derfor oprettet en SMS venteliste, således medlemmerne får en SMS, hvis der bliver plads på holdet. 
 

Abonnements betaling

App til Android, iPhone & iPad

SMS - Beskeder til kunden


 

 

For en virksomhed kræver bogføring normalvis mange ressourcer, men for at lette CrossFit Aalborgs bogføringsarbejde har Tiger Media A/S integreret regnskabsprogrammet E-conomic. Her bliver alle økonomiske registreringer på hjemmesiden automatisk overført til regnskabsprogrammet, og det er en løsning, der i høj grad sparer CrossFit Aalborg tid. Du kan læse mere om regnskabsprogrammet E-conomic her.

Foruden alle ovennævnte funktioner på hjemmesiden har Tiger Media A/S også udarbejdet en app for CrossFit Aalborg til smartphones (iphone og android). Her kan medlemmerne eksempelvis logge ind og til- samt afmelde de forskellige træningshold. Du kan læse mere om Tiger Media A/S’ apps til smartphones her.

Se CrossFit Aalborgs website her: crossfitaalborg.dk 

TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.