Helle K-Art

Helle K-Art

Brugervenlig Shopify løsning

Helle K-Art er en dansk webshop med base i Fredericia, der sælger unikt og særligt udvalgt modetøj til B2C gennem deres webshop. Samarbejdet mellem Helle K-Art og Tiger Media startede, fordi de havde et ønske om vækst på SoMe - ønskerne og drømmene tog om sig, og der blev udvidet til både SEO og Google Ads arbejde samt et nyt e-commerce site.

Ønske om en tidssvarende webshop

Den daværende WooCommerce webshop levede ikke længere op til virksomhedens ønsker og den vækstrejse, de gerne ville på. Derfor har den nye webshop en teknisk opsætning, der følger Googles retningslinjer og har en fleksibilitet, der gør, at det er nemt at arbejde i – dette var nemlig et must fra Helle K-Art, at de kan arbejde og optimere i backend selv.

Shopify webshop med samme design

Helle K-Art havde et ønske om at holde fast i det design, de altid har haft – alt andet skulle bare opdateres. Shopify systemet, som det nye website er bygget i, giver dem et skalerbart setup, som de selv kan arbejde i.

Brugervenligheden er også i top med Shopify, da frontend og backend er nem og overskuelig. Responsivt design gør det nemt for kunderne at shoppe, lige meget om de sidder på mobilen, tabletten eller computeren, og den brugervenlige backend muliggør, at Helle K-Art selv kan sætte tekster op på siderne og ændre tags, titler m.v.

SEO succes

Da vi startede vores SEO arbejde på Helle K-Art, fandt vi en gylden chance for at vækste et brand – og det må vi sige, vi har gjort. Det har resulteret i en placering, der er gået fra at være ‘ikke indekseret’ til at være i top 10. Generelt kan vi også se, der er en rigtig god fremgang på organisk trafik, hvilket også har resulteret i, at salget herigennem er steget en hel del. 

Traffic value
0 %
Share of voice
0 %
Average CTR
0 %

Øget omsætning gennem organisk trafik

“I samarbejde med kunden har vi løftet omsætningen på et specifikt brand med 22% via organisk trafik.”

Rami Najmi, Head of SEO

Se flere spændende cases

Aalborg Isenkram

Ecommerce Shopware

Urban Garden

Shopify

Oh So Quiet

Ecommerce

Magni

Shopware

DEAS

Websites

Aalborg Håndbold

Websites

Vivabolig

Websites

Handdyed

Ecommerce

Iciti

Sociale Medier Websites

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring

Er du interesseret i ny webshopløsning, står vi klar til at hjælpe dig med at tage din webshop eller hjemmeside til det næste niveau.

Michael Sørensen

Email: ms@tigermedia.dk
Telefon: 29810525

Bliv kontaktet af Tiger Media

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt