Ny identitet til ejendomsmæglerfirmaet Ann Rosenskjold

Kort fortalt: En ejendomsmægler der skiller sig ud fra andre mæglerfirmaer

Responsiv hjemmeside med brugervenlighed i højsæde

 Med sine 11 års erfaring som ejendomsmægler havde Ann en plan for, hvad hendes løsning skulle kunne. Konceptet skulle være unikt og skille sig ud med ydelser og service, derfor har vi lavet hjemmesiden i vores eget TigerCMS. Her har vi skabt en løsning med høj professionalisme gennem et brugervenligt webdesign, der er nemt at gennemskue for enhver kundegruppe. Målet har været klart fra start – det skulle være nemt at finde den relevante information om boligerne for den enkelte bruger. Vi har derfor skabt en hjemmeside, der indeholder alle facetter af ejendomsmæglerbranchen i en ny og kreativ indpakning.

Ann Rosenskjold valgte ejendomsmæglerens brancheløsning

 Den nye hjemmeside tager afsæt i Tiger Medias brancheløsning til ejendomsmæglere, hvor vi har skabt en visuel og funktionel hjemmeside med sagssøgning (mulighed for opsætning af filtre og sorteringsmuligheder) book en fremvisning-funktion, formular for optagelse i køberkartotek (således køberen automatisk oprettes i Flexya køberkartotek), sælger-login med statistik, book en salgsvurderings-funktion, automatisk fremsendelse af salgsopstilling samt kontaktformular-funktion m.m. 

Sammenspil mellem hjemmeside og sociale medier

 Der har været stort fokus på at få hjemmesiden og tilstedeværelsen på sociale medier til at gå hånd i hånd, da markedsføring via Facebook og Instagram spiller en vigtig rolle for Ejendomsmæglerfirmaet Ann Rosenskjold. Her har vi opsat og varetaget brandingkampagner via annoncering på de sociale medier, med målet om at nå ud til potentielle købere og sælgere i Aalborg og omegn.

Gennem hele processen har kreativitet og service været i centrum, hvor der er gjort plads til at hver bolig er unik med sin egen historie at fortælle. 

Find flere spændende cases