Pejsen

Effektiv indsats på både SoMe og SEO

Pejsen er en specialforretning inden for pejse og brændeovne, som tilbyder skræddersyede totalløsninger med kunden i fokus.

Pejsen var på udkig efter et bureau, der kunne hjælpe dem med at få deres tilstedeværelse på sociale medier til at nå nye højder.

Vi skaber resultater sammen

“Hvis man ønsker et seriøst bureau, som ved hvad de snakker om, og som ikke bruger ordet ”proaktiv” som en floskel, men som rent faktisk praktiserer proaktivitet, så vælg Tiger Media.

De har mine største anbefalinger.”
Claus Bressay - Pejsen.com

Gode resultater på hele paletten

For Pejsen lavede vi en løsning, der indebar flere SoMe komponenter. Heriblandt er Facebook og Instagram. Det sociale medie Pinterest blev også en del af pakken, og det gav formidable resultater.
0
ROAS
0 kr.
CPA
0 %
Omsætning
0 Kr.
CPC
0 Kr.
CPM
0 %
Transaktioner

Eksponentiel stigning

Vi overtog Pejsen.com, da de ønskede et løft af deres
nuværende setup på Facebook og Instagram.

For at få det optimale ud af det supplerede vi med Pinterest da det virkede oplagt grundet deres store udvalg af content. Allerede kort tid efter det nye setup kunne vi se et løft i både konverteringsværdi samt ROAS på begge platforme

Kasper Hermansen, Head of SoMe

Resultater fra Facebook & Instagram

0
ROAS
0 kr.
CPC
0 kr.
CPA

Godt samarbejde og stabil vækstrejse

Pejsens behov var kort sagt, at de ønskede at være mere synlige for alle dem, der endnu ikke havde skabt kendskab til virksomheden. Med købstragten in mente var det ikke noget problem at nå ud til målgrupperne, der havde kendskab – men hvad så med alle de andre. 

Missionen var at sprede kendskabet. Og dette blev opfyldt ved en kombination af flere forskellige medier. Der blev sat ind på både Facebook, Instagram og Pinterest, hvor specielt sidstnævnte kom med formidable resultater.

Ud over SoMe delen i aftalen er der også en SEO-del. Her har vi optimeret flere sider med tekster for at øge chancerne for at Pejsen kunne ligge endnu bedre på Google.

Med nøje sporing og brug af relevante målgrupper har det været muligt at skabe rigtig gode resultater for Pejsen. Baseret på arbejdet og resultaterne, som Pejsen selv oplever, udtaler Claus:

På baggrund af vores tilstedeværelse i hele købstragten, stod vi rigtig godt rustet, da efterspørgslen på brændeovne og pejse eksploderede i september måned, hvilket har resulteret i rekordomsætning i vores virksomhed.

Se flere spændende cases

Helle K-Art

Shopify

Urban Garden

Shopify

Oh So Quiet

Ecommerce

Magni

Shopware

DEAS

Websites

Aalborg Håndbold

Websites

Vivabolig

Websites

Handdyed

Ecommerce

Iciti

Sociale Medier Websites

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring

Er du interesseret i ny webshopløsning, står vi klar til at hjælpe dig med at tage din webshop eller hjemmeside til det næste niveau.

Michael Sørensen

Email: ms@tigermedia.dk
Telefon: 29810525

Bliv kontaktet af Tiger Media

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt