Vivabolig

Vivabolig

Responsivt website til Vivabolig

Velkommen til Vivaboligs boligunivers, der gør det nemt og gennemskueligt at finde den relevante information for den enkelte bruger.

Vivabolig er en almen boligorganisation, der opfører, udlejer, administrerer, vedligeholder og moderniserer støttet boligbyggeri i Aalborg og omegn.

Responsiv hjemmeside med integration til EG Bolig​

Vivaboligs hjemmeside er tæt integreret med EG Bolig systemet samt SharePoint for at kunne trække data fra disse systemer og dermed lette administrationen.

På den måde får beboerne bedre mulighed for selvbetjening, samtidig med at medarbejderne får et redskab, hvor de nemt nemt kan kommunikere med beboerne og hinanden.
Overlay_login

Et digital samlingspunkt for kommunikation​

Til Vivabolig har vi skabt et brugervenligt, stilrent og tidsvarende digitalt univers, der inviterer både boligsøgende, beboere og medarbejdere ind.

På hjemmesiden kan boligsøgende navigere rundt mellem 4000 boliger, og hver boligpræsentation omfatter plantegninger, billeder samt 3D tegninger. Til beboerne har vi integreret et beboer-dashboard med information omkring mit lejemål, meddelelser, ledige kælderrum/garager, selskabslokaleudlejning, statistik over varme- og elforbrug.

Medarbejder-dashboardet er blevet integreret med interne nyheder, oprettelser af nyheder og meddelelser på tværs af teams via e-mail og SMS. Vi har altså samlet alt kommunikation og data vedr. boligudlejning og administration ét sted.

Se flere spændende cases

Aalborg Isenkram

Ecommerce Shopware

Helle K-Art

Shopify

Urban Garden

Shopify

Oh So Quiet

Ecommerce

Magni

Shopware

DEAS

Websites

Aalborg Håndbold

Websites

Handdyed

Ecommerce

Iciti

Sociale Medier Websites

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring

Er du interesseret i ny webshopløsning, står vi klar til at hjælpe dig med at tage din webshop eller hjemmeside til det næste niveau.

Michael Sørensen

Email: ms@tigermedia.dk
Telefon: 29810525

Bliv kontaktet af Tiger Media

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt