Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

CMS - smart og fleksibelt system
til at vedligeholde din hjemmeside

Med TigerCMS® kan du opdatere din hjemmeside i løbet af ganske få minutter ved hjælp af den brugervenlige administrationsside.
 

Administrationssiden kan tilgås døgnet rundt, uanset om du befinder dig i Kina, USA eller Danmark. For dig som kunde betyder det en utrolig fleksibilitet - du skal blot have en computer med internet-adgang. Det styrker desuden din kundeservice væsentligt, da du altid har mulighed for at kunne holde dine kunder opdateret med nyeste nyt via din hjemmeside. Tid er penge, og tid er netop også noget, du sparer ved at vælge en TigerCMS® løsning.

Hvad er CMS?

CMS er en forkortelse for 'Content 
Management System' som oversat til dansk betyder 'indholdsstyringssystem'. 
Vi har udviklet et modulopbygget 
CMS system, som hedder TigerCMS®.  
Med moduler får du kun de 
funktioner, du har brug for og kan efterfølgende få flere funktioner i takt med,
at behovene opstår.

Så nemt som Word!

Når sider skal redigeres, foregår det i et vindue, som til forveksling ligner det, vi alle kender fra Microsoft Word. 
Du kan således med ganske få klik ændre på tekststørrelser, billedstørrelser, ændre 
baggrund og så videre. Som udgangspunkt er det kun dig, der har adgang til administrationssiden, og her kan du nemt redigere, tilføje, slette eller oprette sider, tekst samt billeder.

CMS til hele Danmark

Selv om vi holder til i Nordjyllands 
hovedstad, Aalborg, betyder det ikke, at vi ikke leverer løsninger i hele landet. 
Vi kommer gerne fysisk forbi din virksomhed, da det giver os et godt indblik i, hvordan tingene 
fungerer hos jer. 
Vi sætter stor pris på at møde vores kunder personligt!

Integration med eksterne systemer

TigerCMS® kan integreres med mange forskellige eksterne systemer, som eksempelvis Bilinfo, byggebasen, eConnomic, Microsoft Dynamics NAV og C5. En integration vil typisk kunne lette dit arbejde betydeligt, idet systemerne selv kan "snakke" sammen og udveksle data.

Typisk vil vi tage kontakt til din leverandør af det eksterne system og aftale med dem, hvordan integrationen skal udføres. Vi har naturligvis kontakt til dig gennem hele processen og følger dine råd.

Billig opstart

Internetløsninger fra Tiger Media A/S er modulbaserede. For dig betyder det, at du aldrig betaler for flere funktioner, end du har brug for. Det kan være svært at overskue, hvad man har behov for - skal man for eksempel sende nyhedsbreve ud, eller skal man lade være? Hvis dine kunder pludselig efterspørger nyhedsbreve, er funktionen kun et telefonopkald væk. Vi kan aktivere funktioner inden for ganske kort tid, så du hurtigt kan være i gang.
Den store fordel for dig er, at du aldrig vil vokse ud af vores løsninger, da de vokser med din succes!

Råd og vejledning

Med os som CMS partner er du sikker på at få den rette vejledning. Vi vejleder i, hvordan dit webdesign skal opbygges for at få potentielle kunder til at kontakte dig, og vi råder samt vejleder dig omkring søgemaskineoptimering, indhold og billeder.

Vedligeholdelse af hjemmesiden

Din investering i et nyt CMS system skal blive ved med at tilføre din forretning værdi. Derfor er det vigtigt at vedligeholde og optimere hjemmesiden løbende. Tiger Media A/S er ikke bare en CMS leverandør, men en samarbejdspartner som ønsker en løbende dialog med dig omkring din hjemmesideløsning. Vi opdaterer TigerCMS® én gang om måneden, så du altid har de nyeste funktioner tilgængelig.

Gratis kursus

For at sikre at du kommer godt i gang med din nye hjemmeside, kommer du på et kursus i TigerCMS® systemet. På kurset lærer du at administrere og udføre opdateringer på hjemmesiden. Desuden bliver du undervist i basisprincipperne omkring søgemaskineoptimering, som også er en vigtig faktor.

Fri support

På alle CMS løsninger leveret af Tiger Media A/S er der fri support. For at kunne hjælpe dig bedst og hurtigst muligt benyttes et fjernstyringsværktøj, som giver dig mulighed for at dele dit skærmbillede med Tiger Media A/S' supportmedarbejdere. De fleste supportforespørgsler er på denne måde løst i løbet af få minutter. 

Læs mere om vores forskellige moduler her eller kontakt os for en gennemgang.

TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.