Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Drupal CMS - et CMS-system

Drupal er ét af verdens mest anerkendte open source CMS-systemer og er flere år i træk kåret til bedste open source system på markedet. Kendetegnene for Drupal CMS er, at systemet er skaleret til at kunne håndtere store komplekse løsninger. Derfor har flere af landets største hjemmesider valgt netop Drupal som platform. Disse websites inkluderer blandt andre BT, TV3, TV2, business.dk, sporten.dk, Berlingske Tidende, golf.dk og Københavns Kommune.Drupal er et godt valg, såfremt man ønsker 100 % ejerskab over den færdige løsning og eksempelvis selv ønsker at hoste løsningen inhouse. Da Drupal er et open source system, er systemet fuldstændig gratis at anvende, og der er ingen omkostninger til licenser. Der findes desuden på nuværende tidspunkt over 20.000 færdigudviklede moduler, så der er nærmest ubegrænsede muligheder for at bygge den optimale løsning uden en masse nyudvikling.

Søgemakineoptimering (SEO) i Drupal CMS

Ligesom i vores eget TigerCMS system er der mange muligheder for at arbejde med søgemaskineoptimering (SEO) i Drupal. Vi installerer standardmoduler, der gør det muligt at lave søgemaskinevenlige URL'er, meta tags, sitemap, editerbare sidetitler samt sikring mod duplicate content, for blot at nævne nogle af funktionerne.

Herudover er der selvsagt ubegrænsede muligheder i forhold til at arbejde med søgemaskineoptimering direkte i koden, idet den er fuld tilgængelig.

Facts om Drupal

- cirka 10 millioner installationer af Drupal world wide
- over 20.000 moduler
- 23.000 udviklere
 

TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.