Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Coolrunner - smart håndtering af pakkelabels 

Håndtering af pakker kan være en udfordring, når din webshop er nået en størrelse, hvor du sender en håndfuld pakker om ugen. 

Med en integration til Coolrunner i din TigerShop får du flere fordele:

  • Bedre fragtpriser
  • Print pakkelabels direkte fra TigerShop
  • Automatisk håndtering af Track & Trace
  • Samlet faktura på fragt hver måned
  • Nemt og enkelt
Kontakt os for at høre mere om mulighederne for nemmere fragthåndtering. 

Bedre fragtpriser

Når du forhandler direkte med fragtfirmaer som Post Danmark eller DAO 365, er det svært at forhandle om konkurrencedygtige priser, idet de færreste webshops har en så stor daglig pakkemængde, som kan bruges som direkte forhandlingsgrundlag. 

Hos Coolrunner løses problemet ved at lave en samlet forhandling på tværs af alle webshops, der bruger dem. På den måde har de en meget stor volume og bedre muligheder for at forhandle gode priser til dig!

Filosofien bag Coolrunner er, at der tjenes penge på volume. Det betyder, at der er et lille gebyr på hver pakkelabel, og ellers får du fordelen af de priser, de kan forhandle hos fragtfirmaerne.

Print pakkelabels direkte fra TigerShop

Når du får en ordre ind i webshoppen, kan du printe en pakkelabel direkte fra ordren. På den måde skal du ikke skrive oplysninger ind i et system hos fx Post Danmark. Det sparer dig både for tid og gør mængden af fejl mindre.

Når du printer en pakkelabel, vælger du, hvilken størrelse kasse du sender produkterne i, og hvad de vejer. Derefter finder systemet selv ud af at printe den rigtige label til dig. Nemmere kan det ikke være.

Som en yderligere bonus skrives fragtprisen ind på ordren automatisk, så du kan se dit dækningsbidrag på ordren med det samme.

Du vælger også selv hvilke ordrer, du vil printe pakkelabels til. Så hvis du har pakker, som skal sendes specielt, behøver du ikke at printe pakkelabels til dem.

Automatisk håndtering af Track & Trace

Når du sender en pakke, forventer de fleste kunder, at de får en mail med et Track & Trace nummer, så de kan følge pakken. Hvis der ikke er en integration til et pakkelabelsystem, skal du selv igang med at skrive Track & Trace nummeret ind på ordren. Det er tidskrævende og besværligt.

Når du sender med Coolrunner, skriver systemet selv Track & Trace nummeret ind på ordren, og webshoppen kan herefter sende en mail til kunden, så pakke kan følges. Alt sammen helt automatisk.

Samlet faktura på porto hver måned

Hos Coolrunner har du en konto, hvor du indbetaler penge med mulighed for automatisk optankning. Når måneden er omme, får du en samlet faktura på fragtomkostninger.

Så er det let at holde styr på regnskabet, når noget fragt ikke er belagt med moms og andet er.

Spørgsmål og svar

Er der et minimum antal ordre?
Hvis du kun sender nogle få ordre om måneden, vil det ikke kunne betale sig. Så snart du sender bare én ordre om dagen, så vil du spare omkostningerne - dels i billigere fragt og dels i sparet arbejdstid.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at gøre din fragt nemt for dig.

 
Business
249,- / MD
250
Forsendelser / MD
Professionel
549,- / MD
750
Forsendelser / MD
Pro plus
1049,- / MD
2000
Forsendelser / MD
Enterprise
1949,- / MD
5000
Forsendelser / MD
Ubegrænset
Kontakt os
Ubegrænset
Forsendelser / MD
 
TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.