Hjemmeside til Nørresundby Boligselskab


Nørresundby Boligselskab blev grundlagt i 1956 af den daværende borgmester for Nørresundby, og selskabet tilbyder i dag omtrent 2500 forskellige lejeboliger - både lejligheder og rækkehuse.
 

Responsiv hjemmeside med integration til EG Bolig

Boligselskabet valgte Tiger Media A/S som samarbejdspartner, da deres nye hjemmeside skulle oprettes. Hos Tiger Media A/S var vi bevidste om, at hjemmesiden skulle være yderst brugervenlig, så de besøgende nemt og overskueligt kan søge mellem boligerne.
På hjemmesiden kan boligsøgere navigere rundt mellem 2500 boliger, og hver boligpræsentation omfatter plantegninger samt billeder. Hjemmesiden inkluderer ligeledes en video-visning, som gør sitet endnu mere interessant og brugervenligt. Hvis de besøgende ønsker at blive medlem af boligselskabet, er det også muligt direkte på websitet grundet formularmodulet.


Et solidt samarbejde mellem Nørresundby Boligselskab og Tiger Media

Hos Tiger Media A/S er vi meget tilfredse med både website samt samarbejde, og Rikke B. Bruun fra Nørresundby Boligselskab udtaler, at de får ros for hjemmesiden fra både nuværende og nye lejere. Hun siger desuden:
 

"Vores forventninger til en kommende ny hjemmeside var, at den skulle være mere brugervenlig, end den vi havde. Vi ønskede mere overskuelighed, flot design og søgefunktion. Vi kontaktede tre forskellige firmaer for at høre og se, hvad de kunne tilbyde os.

Vores valg faldt på Tiger Media A/S, da de fremstod som en seriøs og kompetent samarbejdspartner. Vi synes selv, at vi i samarbejde med Tiger Media A/S har fået lavet en flot og brugervenlig hjemmeside, og vi har haft en så positiv oplevelse med Tiger Media A/S, at vi er begyndt at bruge dem i vid udstrækning omkring IT-relaterede opgaver.

Vi kan varmt anbefale andre at samarbejde med Tiger Media A/S."


Tilbage til oversigten