Optimér kunderejsen og øg din omsætning

3 måneders gratis analyse af
dit website til en værdi af 15.000 kr.

Vi analyserer dit website, så du kan tjene flere penge!

Gratis analyse
begrænset antal

Bestil din gratis analyse her

Udfyld formularen nedenfor, og du vil blive kontaktet

Det vinder du

Optimering af brugeroplevelsen

Vi ser ind i UX-udfordringer og kan træffe datadrevne forbedringsmuligheder, der effektivt øger konverteringsraten og forbedrer kundeoplevelsen på dit website. 

Øg konverteringsraten

Vi kan effektivt forbedre dit websites performance ved at spore og analysere brugeradfærden. På den måde kan vi hjælpe dig med at finjustere og optimere relevante elementer for at øge den samlede konverteringsrate på dit website. 

Optimering af navigationflowet

Vi giver dig en indsigtsfuld viden om dine brugeres interaktion på dit website, hvilket muliggør præcise justeringer til at forbedre navigationsflowet og skabe en mere brugervenlig oplevelse.

Sporing og indsigt i brugeradfærd

Vi iagttager brugernes færden og interaktioner med dit website, så vi kan analysere lige præcis dine brugeres adfærdsmønstre i henhold til klik, scrolling, bevægelser med musen m.v. for at kunne træffe velbegrundede beslutninger på dit website baseret på konkrete brugerdata.

Case Story

Ved sporing af kunderejsen og indsigt i brugeradfærd på en kundes website fandt vi en kritisk fejl i købsflow, der gjorde at det ikke var muligt at lægge varer i kurven fra specifikke browsers. Det betød at der var ca. 200 click errors om måneden – svarende til 4 mio i tabt omsætning om året. 

Tak for din interesse

Vi kontakter dig inden for de næste 24 timer på hverdage.