Kurser

Vi er vilde med at dele ud af vores viden og erfaringer i vores daglige arbejde med sociale- og digitale medier, derfor har vi et hav af kurser, du kan vælge imellem. 

Kurser for alle

Vi udbyder mange forskellige online markedsføringskurser, hvor du får mulighed for at udvide dine kompetencer inden for Facebook, Instagram, LinkedIn, Annoncering, SEO, Adwords, Analytics og E-mail marketing. 

Vores mål er at give dig så meget med hjem som overhovedet muligt! Derfor stræber vi efter at give dig jord under neglene til kurset, hvor du får lov til at prøve kræfter med så meget som muligt.
Vi pakker din rygsæk med de vigtigste værktøjer inden for digital marketing, så du kan brilliere med din nyeste viden, så snart du kommer hjem på kontoret. 
 
 

Er skræddersyede kurser mere dig?

Vi tilbyder også skræddersyede kurser inden for netop det område, som du godt kunne tænke dig at blive skarpere. Her deler vi ud af vores viden, erfaring og cases, der er 100 % tilpasset din virksomheds ønsker, faglige niveau, mål og udfordringer.
 

 

Udvid dine kompetencer gennem vores mange fælleskurser

Vi tilbyder fælleskurser i alt fra Facebook og LinkedIn til søgemaskineoptimering og Google Ads annoncering. Her vil du blive undervist af en af vores dygtige online marketingeksperter, som til dagligt beskæftiger sig med online marketing i mange forskellige udformninger. Du vil blive undervist med lavpraktiske og  konkrete eksempler, som du kan implementere i din virksomheds markedføring, når du kommer hjem.

 

Skræddersy dit kursus efter dine behov 

Kunne du godt tænke dig at skræddersy kurset efter dine ønsker, faglige kompetencer og behov, så hjælper vi også gerne med det! Her tager vi 100% udgangspunkt i din virksomhed, så det er nemt for dig, at gå hjem og arbejde videre med din virksomheds digitale markedsføring efter kurset.