Kursus: Facebook for virksomheder

Ønsker du at administrere jeres virksomhedsside på Facebook men mangler ideer, tips og råd til, hvordan du lægger den rette strategi, og hvordan du får lavet de helt rigtige opslag og aktiviteter?

Lær hvordan du på egen hånd får succes på Facebook med din virksomhed

Ønsker du at administrere jeres virksomhedsside på Facebook men mangler ideer, tips og råd til, hvordan du lægger den rette strategi, og hvordan du får lavet de helt rigtige opslag og aktiviteter? Så er dette kursus netop noget for dig!

Med Facebooks mange begreber og muligheder kan det være en jungle at finde frem til den rette kombination for netop din virksomhed. Som så meget andet udvikler Facebook sig også og stiller større og større krav til dig som virksomhed. Det virker ikke længere bare at være tilstede på mediet – i dag skal du tænke strategisk i alt, hvad du foretager dig, og samtidig skal både tekst og billede/video spille godt sammen. Alt dette gennemgår vi til kurset og giver dig den nødvendige viden og værktøjer til at få mere succes på Facebook.

Hver dag administrerer vi facebooksider for virksomheder, og på dette kursus vil vi dele ud af vores erfaring og viden, hvor der samtidig er massevis af tid til at stille spørgsmål.

Kurset er til dig, der gerne vil:

Kurset består af undervisning samt øvelser og deltagerantallet er på max 4-5 deltagere, således der er massevis af tid til at stille spørgsmål.

Hvad kræver det at deltage?

  1. At du i forvejen er administrator af en Facebookside
  2. At du har adgang til en virksomhedsside via Business Manager og en annoncekonto med betalingskort (kontakt os gerne inden kurset for en guide)
  3. At du kan medbringe din egen computer og koble dig på vores internet, således at du kan løse øvelserne på kurset
På kurset lærer du bl.a. om:

Program

Kl. 9:00:  Opsummering af virkemidler på Facebook herunder strategi og indhold
Kl. 9:15:  Facebook annonceringsregler og succesfulde annoncer
Kl. 9:30:  Intro til til annoncering på Facebook, præsentation af hjælpeværktøjer og rundvisning i annonceadministratoren.
Kl. 10:00: Undervisning i udvalgte annoncekampagner og annoncetyper
Kl. 11:15: Analysering af annonce resultater
Kl. 12:00: Øvelser og opgaver i annonceadministratoren

Kurset koster kun 4.995,- Ekskl. moms

Tilmeld dig/jer på nedenstående formular. Programmet er kun vejledende og kan være justeret til kurset.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

FAKTURERINGSOPLYSNINGER

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring på

 Telefon 96 500 300