Kursus: SEO for begyndere

Lær hvordan du på egen hånd kan forbedre jeres hjemmesides placering på Google gennem SEO-analyser og tekstforfatning.

Vi lærer dig, hvordan du på egen hånd kan optimere din hjemmesides placeringer på Google

Ved du, hvor vigtig placeringen er på Google? Men mangler du idéer, tips og råd til, hvad du selv kan gøre, uden det bliver alt for kompliceret og tidskrævende? Så er dette kursus netop noget for dig!

SEO (søgemaskineoptimering) er umiddelbart et stort og indviklet område, som kun få formår at kalde sig eksperter indenfor. Det skyldes, at der ikke findes en konkret opskrift på, hvordan du får den bedste placering på Google. Der findes derimod en masse overskuelige måder, hvorpå du kan forbedre din hjemmesides Google-placering. Det vil vi gerne fortælle dig meget mere om!

Vi hjælper mange virksomheder med at optimere placeringen på Google, og på dette kursus vil vi dele ud af vores erfaring og viden, hvor der samtidig er massevis af tid til at stille spørgsmål.

Hvad kræver det?

Eller rettere sagt: “Hvad kræver det ikke?” Det kræver nemlig ikke andet, end at du har mod på og lyst til at lære mere om SEO’s grundprincipper, og lære hvad du selv kan gøre for at forbedre din hjemmesides Google-placering. Medring gerne din egen computer med login til hjemmesidens admin-side, så du kan løse opgaver gennem kurset.

Hvor og hvornår?

Der er ikke fastsat ny dato for næste kursus. Du er derfor velkommen til at udfylde formularen, hvis du ønsker at få besked, når næste kursus er oprettet. Du er også velkommen til at kontakte Carsten på cc@tigermedia.dk eller på tlf. 50 71 20 73 for at høre nærmere om et skræddersyet kursus, hvor kun du eller din virksomhed deltager.

Kursusprogram

Kl. 9:00: Intro til SEO mekanismer, grundprincipper, søgeordsanalyse
Kl. 10:00-11:00: Undervisning i udfyldelse af sidetitler, tekster, overskrifter, links mv. samt øvelser
Kl. 11:00-12:00: Øvelser

Hvad koster kurset

Kurset koster kun 4.995,-. Tilmeld dig/jer på nedenstående formular.

Udfyld og få besked når næste kursus oprettes

Tilmedling til kurset SEO For begyndere

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

FAKTURERINGSOPLYSNINGER

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring på

 Telefon 96 500 300