Kursus: LinkedIn for virksomheder

Lær hvordan du og din virksomhed bruger LinkedIn til netværk og markedsføring, så du skaber større professionelt kendskab til din virksomhed. 

Vi lærer dig, hvordan du bruger LinkedIn til netværk og markedsføring 

"Hvad er det helt præcist, man kan bruge LinkedIn til?". Hvis det er en tanke, du kender, er du absolut ikke den eneste. På dette kursus giver vi dig en rundtur i de mange mekanismer og funktioner samt konkrete guidelines til, hvordan du lægger strategi for din virksomheds tilstedeværelse på LinkedIn.


Med mere end 1,9 millioner profiler i Danmark er LinkedIn det næststørste sociale medie og er samtidig i høj grad et effektivt værktøj til at skabe branding og øget kendskab omkring din virksomhed. Dog handler det først og fremmest om, at du har styr på de mange funktioner og mekanismer på LinkedIn samt har indsigt i, hvordan du lægger den rette strategi for lige præcis din virksomhed. Det vil vi gerne fortælle dig meget mere om!

Hver dag administrerer vi LinkedIn-sider for virksomheder samt rådgiver om, hvordan man opbygger en stærk LinkedIn-profil og bruger den i praksis. På dette kursus vil vi dele ud af vores erfaring og viden, hvor du samtidig har masser af tid til at stille spørgsmål.
 

Kursusprogrammet:

Kl. 9:00: LinkedIns mekanismer, fakta, eksempler på opslag samt aktiviteter
Kl. 10:30: Guide til at udarbejde effektive opslag, strategiplanlægning, billeder, links mv.
Kl. 12:00: Intro til annoncering på LinkedIn og råd til opbygning af din personlige LinkedIn-profil
 

Hvad koster kurset?

Kurset koster 3.995 plus moms.
 


 

 

Tilmelding til LinkedIn for virksomheder

Fulde navn:

Stilling:

Mailadresse:

Virksomhed:

Antal deltagere

 
Hvor har du hørt om kurset fra?

 

Faktureringsoplysninger:

 Allerede kunde hos Tiger Media A/S
Virksomhed:

Adresse:

Postnummer og by:

CVR-nummer:

Faktureringsmail: