Længerevarende samarbejde med DEAS

14 cases med fokus på de rette løsninger

 Igennem tiden er der udviklet et stærkt samarbejde mellem DEAS og Tiger Media. Dette har indtil videre ført til 13 forskellige cases gennem tiden fordelt ud i hele landet, med en vision om at ejendomme i højere grad skal understøtte måden, vi lever på, og ikke blot rammerne for vores liv.

DEAS er Danmarks førende ejendomsforvalter, med en ejendomsportefølje på mere en 2.400 erhvervs- og boligejendomme, som ejes af investorer, private investorer samt ejer- og andelsboligforeninger.

Gennem de mange forskellige cases har vi hjulpet DEAS med at udarbejde responsive hjemmesider i WordPress, tekstforfatning, design og tryk af grafisk materiale, annoncering til Facebook og Instagram samt Google Ads display.

I forbindelse med åbent hus-arrangementer har vi også udarbejdet grafisk materiale til offline markedsføring i form af bannere, beachflag, roll-up, labels til flasker og reklameskilte. Dette giver et gennemført og stilrent udtryk, der samtidig også er med til at styrke genkendeligheden. 

Derudover har vi stået for online markedsføring for at promovere åbent hus-arrangementer der er blevet afholdt i forbindelse med udlejning af de nye boliger. Dette er gjort gennem annoncering på henholdsvis Facebook og Instagram samt annoncering via Google Ads.

Vi takker endnu engang DEAS for et succesfuldt samarbejde.

Hvis du har lyst til at læse mere om de løsninger Tiger Media har udrette i samarbejde med DEAS, så klik på de forskellige cases herunder.

Find flere spændende cases

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt