Marketing

Vi er marketing-nørder, der elsker vores fag! Med masser af erfaring og engagement leverer vi mange former for markedsføringsløsninger.

Hos Tiger Media hjælper vi vores kunder med en stærk online tilstedeværelse på sociale- og digitale medieplatforme.

KURSUS: FACEBOOK FOR BEGYNDERE

Vi styrker din online tilstedeværelse

Hos Tiger Media A/S har vi samlet kompetente marketing-nørder, der lever og ånder for online markedsføring. Vi sætter en ære i at lave digitale strategier, der gi’r pote. Mulighederne er mange inden for den digitale verden, og det er vores opgave at gøre det så konkret og overskueligt som muligt for jer, således I kan koncentrere jer om det, I er bedst til.

Vores mange års erfaring og berøringsflade giver indsigt og viden om, hvad der virker hvor. Gennem vores kurser og skræddersyede undervisninger deler vi ud af vores viden, tips og tricks.

Content marketing og tekstforfatning med kærlighed

Vi gir’ gerne en hånd med med tekstforfatning, søgemaskineoptimering og content marketing, som gør en forskel for din virksomheds performance.

Vi brænder for at skabe tekst med masser af kærlighed og knofedt for at kunne øge din virksomheds konverteringsrate gennem diverse digitale platforme.

Se også

Er du interesseret i at læse mere om hvilke ydelser, vi tilbyder.

Så se her.

Administration og annoncering

Vi står for eksekveringen af din virksomehdsstrategi gennem annoncer , opslag, svar på henvendelser m.v.

Kurser

Her har du mulighed for at udvide dine kompetencer inden for Facebook, Instagram, Linkedin, Annoncering, SEO, Google Ads og E-mail marketing.

Nyhedsbreve

Vi sætter turbo på din e-amil markedsføring gennem opsætning, produktion og effektmåling af dine nyhedsbreve

Tekstforfatning

Opbyg tillid gennem skarp tekstforfatning på alle online medier . Vi gir gerne en hånd med tekstforfatning, SEO, adwords og content marketing.

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring på

 Telefon 96 500 300

Er du synlig online?

Tilknyt Tiger Media som din virksomheds online markedsføringsbureau, og skab synlighed på tværs af sociale og digitale kanaler.

Vi hjælper dig med at skabe den røde tråd mellem dine markedsføringstiltag, så der er helhed i din virksomheds markedsføring uanset, om du ønsker at være synlig lokalt, national eller internationalt. Med en strategisk og effektiv online tilstedeværelse kan du nemlig opnå større kendskab til din virksomhed og konvertere potentielle kunder til betalende kunder – Og det hjælper vi dig med!

Trafik og leads

Vi hjælper dig med at blive synlig på alt fra Facebook til Google, så du er tilstede, når dine potentielle kunder efterspørger det, du tilbyder. Dette gøres bl.a gennem søgemaskineoptimering, Google Ads, Google Shopping, Facebook annoncering samt E-mail marketing, og det hjælper vi selvfølgelig dig med uanset, om det er gennem et skræddersyet AdWords kursus, SEO-effektiv tekst til din hjemmeside eller administration af dine Facebook annoncer. 

På den måde sørger vi for, at du optimerer trafikken til din hjemmeside, som i sidste ende giver flere leads og mere salg.