Marketing

Online markedsføring af din virksomhed

Tiger Media kan hjælpe dig med at styrke din online tilstedeværelse. Med en solid indsats kan vores eksperter hjælpe din virksomhed med alt lige fra markedsføring, content, annoncering, tekstforfatning og meget, meget mere.

Skab succes med online markedsføring af din virksomhed

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at være synlig lige der, hvor det giver allermest mening. Alt efter hvilken branche og eventuelt hvilket produkt du arbejder med, kan vi udarbejde en skræddersyet strategi, der har til formål at styrke jeres online tilstedeværelse.

Med alt lige fra content på sociale medier, nyhedsbrev flows og tekstforfatning til tracking og annoncering kan vi hjælpe. Hos Tiger Media finder du folk, der er passionerede inden for hvert deres felt – og i sammenspil kan vi tilbyde en markedsføringspakke, der kommer hele vejen rundt.

Rådgivning fra specialister

Vi specialiserer os inden for online markedsføring, som faktisk er en rimelig bred vifte. I samarbejde med os kan du få hjælp til alt lige fra content og annoncering til SEO og tracking. Vi kan hjælpe dig med at nå ud til din målgruppe (og længere endda) med en effektiv marketingstrategi.

Forneden kan du gå på opdagelse i vores marketing services. Hvis der skulle være noget som helst, du kommer i tvivl om, så er vi ikke længere væk end et ring eller en mail. Skal vi hjælpe dig og din virksomhed med at nå nye højder?

Digital marketing

SoMe

Vær tilstede på de medier, hvor dine kunder befinder sig, og eksponer din målgruppe for kreativt og engagerende indhold. 

Læs mere om:

Google Ads

 Øg synligheden af din virksomhed på Google, når de søger efter dit produkt eller ydelse, og gør det nemt for dem at vælge dig.

Læs mere om:

SEO

Optimer din hjemmeside og ranger højere på Google, så du bliver set før dine konkurrenter – hver gang.

Læs mere om:

E-mail

Fasthold potentielle og eksisterende kunder med en effektiv e-mail marketing strategi.

Læs mere om:

En ekstern marketingafdeling

Uanset om du ønsker udvikling på en platform eller flere, vil vi altid komme med de bedste råd til dig. Vi arbejder altid ud fra at lange og loyale forhold giver de bedste resultater. Vi investerer i din virksomhed med vores viden og tid, og du investerer i at vi løfter din virksomhed digitalt. Ønsker du digital performance, der giver resultater er vi hos Tiger Media et godt match til din virksomhed.

Derfor skal du vælge Tiger Media

Gør det, du er bedst til - det gør vi!

Det er vigtigt for os, du er med inde over processen i det omfang, du har brug for – så vi gør det nemmest for dig! Vi kan skræddersy løsningen til dig i det omfang, som du ønsker og har behov for. På den måde kan du gøre det, du er bedst til – og så klarer vi resten.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt