Black Friday

Black Friday er lige om hjørnet, og det betyder og du skal til at have styr på dine marketingaktiviteter - eller lad os hjælpe dig!

Er du klar til Black Friday?

Black Friday er lige på trapperne, hvilket betyder, at det er på tide at forberede de første reklamefremstød, så du kommer til at sparke r** online i år. Som kunde hos Tiger Media A/S vil vi gøre alt for, at du får succes i Black Friday-weekenden-derforharvisamletforskelligepakkeløsninger, så du kommer til at blive mere synlig og skabe mere salg på Black Friday. Enjoy!

 
 

Facebook designpakke

I anledningen af Black Friday tilbyder vi at 'klistre' din Facebookside ind i professionelt Black Friday-design, så ingen er i tvivl om, at I har de bedste tilbud i din butik og/eller webshop/hjemmeside. Vi designer et professionelt cover- og profilbillede, der er skræddersyet til din virksomhed - der samtidig 'skriger' Black Friday.

Der er inkluderet ét design af hhv. profil- og coverbillede samt én rettergang.

Facebook annoncering

Facebook bliver især anvendt af forbrugerne til at finde inspiration til Black Friday-handlen. Med annoncering på Facebook og fx Instagram inden og under Black Friday bliver der skabt mere mere trafik til jeres hjemmeside/webshop og mere synlighed omkring virksomheden og jeres produkter. Vi sørger for det hele! Vi står for annonceopsætning og målretning af Black Friday-tilbuddene via annoncer inkl. tekstforfatning samt udarbejdelse/redigering af iøjnefaldende billede- og videomateriale. Det er både billigt, effektivt og målbart!

Der er inkluderet to annoncekampagner ekskl. annoncekroner - og vi hjælper selvfølgelig gerne med endnu flere annoncer og eksempelvis fuld administration af Facebooksiden, så I kan koncentrere jer om det, I er bedst til. Send en mail til os på info@tigermedia.dk for at høre nærmere.

E-mail markedsføring

E-mail markedsføring er stadig en særdeles effektiv salgs- og markedsføringskanal, så længe det bliver gjort strategisk og professionelt. Vi sender kort fortalt jeres Black Friday-tilbud direkte i jeres kunders mailindbakke.
Vi sørger for en professionel opsætning og design af nyhedsbreve i ægte Black Friday stil, så I kan tiltrække endnu flere kunder til din butik/hjemmeside/webshop.

Der er inkluderet to nyhedsbreve i Black Friday-pakken, og der designes ét design pr. nyhedsbrev samt én rettergang.

Black Friday pynt/landingpage

I ugerne op til Black Friday søger mange forbrugere efter produkter på hjemmesider og webshops. Derfor er det en rigtig god idé, at jeres potentielle kunder kan se, at I kommer til at tilbyde nogle vilde Black Friday tilbud. Vi tilbyder derfor at 'pynte' din TigerCMS-hjemmeside med en landingpage for at kunne opnå endnu mere salg på jeres vegne.

Vi integrerer en landingpage fx i ugen op til Black Friday med en 'countdown', og i selve Black Friday-weekenden integreres der en knap med link til fx jeres udsalgskategori eller bare til hjemmesides forside. Således skiller I jer ud fra konkurrenterne og skaber et godt grundlag for positiv branding, Black Friday shopping og mere salg.

Der kan vælges mellem to forskellige Black Friday-designs.


Vælg mellem 4 forskellige Black Friday løsninger 
og spar penge v. køb af flere løsninger:

Vi har sammensat nogle forskellige Black Friday muligheder, som kan være med til øge
jeres hjemmesidetrafik, synlighed, kundeengagement og ikke mindst salg! 

Alle priser er i DKK og ex. moms
 

Vælg 1 løsning
1.995,-
Vælg 2 løsninger
2.995,-
Vælg 3 løsninger
3.895,-
Vælg 4 løsninger
4.595,-

 

Vil du høre mere om vores Black Friday pakker eller bestille nogle af løsningerne, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os på info@tigermedia.dk / tlf. 96 500 300.