Få flere kunder med
Google Ads

Vi hjælper med at vækste din forretning med Google Ads gennem effektive kampagner, løbende vedligeholdelse samt optimering og opsætning.

Boost dit salg og hjemmeside med Google Ads

 Hvad gør du, hvis du skal søge efter en virksomhed eller et produkt på nettet? Nemlig! Du søger på Google.
Faktisk gør hele 97 % af os danskere det samme, og derfor skal din virksomhed være synlig via annoncer på Google Ads.

Få målbar succes

 Det er simpelt: Du betaler kun til Google, når du får et besøg på din hjemmeside. Vi kan endda spore, hvor mange klik der fører til ordrer eller kontakt. Du ved derfor præcis, hvad du får for pengene.

Vi taler dit sprog

 Hos os taler vi altid i et forståeligt sprog, og der er ingen ’dumme spørgsmål’. Hver måned får du en læservenlig rapport, så der er 100 % gennemsigtighed.

Annoncér på andre websites

 Nå ud til personer, der tidligere har besøgt din hjemmeside ved at vise annoncer på de hjemmesider, personerne efterfølgende besøger. Det kaldes remarketing og er yderst effektivt samt rentabelt.

Lad os hjælpe dig med Google Ads og se resultater med det samme

 Tiger Media A/S er dit Google Ads-bureau, der møder dig i øjenhøjde. Vi sørger for, at din hjemmeside bliver vist øverst på Google – dér hvor dine kunder er. Vores Google Ads-team hjælper dig og taler dit sprog, og vores opgave er at gøre Google Ads nemt og forståeligt for dig.
Som virksomhed er det yderst vigtigt at være synlig på Google, så dine potentielle kunder hurtigt kan finde din virksomhed. Gennem denne form for annoncering sørger vi for, at din hjemmeside, produkter og/eller ydelser bliver vist tydeligt på Google.

Der er mange annoncemuligheder på Google Ads, og vi skræddersyer dem efter din virksomheds behov og strategi. Vi kan eksempelvis sørge for, at dine annoncer ’følger’ personer, der tidligere har besøgt din hjemmeside – også kaldet remarketing i fagsprog.
Vi har eksperter, der sikrer, at netop din hjemmeside får besøg fra verdens største søgemaskine, og med Google Ads får du en annonceform, der både er målrettet, effektiv og vigtigst af alt; målbar. Der er 100 % gennemsigtighed, og du vil hver måned modtage en læservenlig rapport, der giver indblik i, hvad du får for pengene.

Vores medarbejdere vil gerne helt uforpligtende fortælle dig mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Vi har mange års erfaring inden for online markedsføring og har ekspertise til at booste dit salg og/eller brande din virksomhed på effektiv vis.

Det får du:

Vi hjælper dig med at komme godt i gang med annoncering på Google Ads ved at opsætte din Google Ads-konto, kampager samt indstille den korrekte målretning for din virksomhed. 

 Ønsker du at komme i gang med at få flere relevante kunder gennem Google Ads, så er du meget velkommen til at tage en snak med os! Kontakt os her.