Google Ads

Den hurtige vej til side 1 på Google

Øg synligheden af din virksomhed på Google, så potentielle kunder kan finde dig, når de søger efter relevante søgeord for din branche. Med Google Ads kan du opnå en synlig placering blandt de øverste søgeresultater på verdens største søgemaskine.

Google Ads giver dig mulighed for at øge din konverteringsrate og omsætning ved at nå ud til nye potentielle kunder og generere mere trafik til din hjemmeside eller e-commerce platform. Få en hurtig og effektiv markedsføring med Google Ads og opnå større synlighed og salg for din virksomhed.

Derfor har du brug for Google Ads

Tiger Media som din Google Partner

Vi arbejder hele tiden med vores kunders Google Ads og har tæt dialog med Google. Det sikrer at vores team af specialister er certificerede og har den nyeste viden om Google ads, der er til din fordel. Ved at sikre et meget højt performanceniveau ved hele tiden at arbejde med kundernes Google Ads konti finder vi løbende nye muligheder, og er proaktive så vi holder vores kunder opdaterede. Det gør at vi sammen med vores kunder udvikler deres forretning og skaber nye muligheder for dem – for os er din virksomheds udvikling – det vigtigste. 

Hvilke annoncetyper findes der?

Fælles for dem alle er, at de kræver korrekt opsætning på dit website eller din e-commerce samt i Googles system.

Har du svært ved at finde ud af, hvordan du finder en eller flere annonceringsformer, som passer til din forretning, står vi klar til at rådgive dig med vores specialviden om online annoncering.

Vi øger din konverteringsrate

Du får hjælp til at opsætte annoncer på verdens største søgemaskine samt rådgivning, overvågning og afrapportering, så du øger din konverteringsrate.

Vores arbejde med Google Ads

Dårlig opsætning eller overvågning af annonceringskampagner kan dræne dit marketingbudget. Ligesom søgemaskineoptimering (SEO) er Google Ads ikke bare noget, du sætter i gang og så lader ligge.

For at få mest muligt ud af din online annoncering skal du sørge for at:

Overvåge

Analysere

Optimere

Tilpas løbende

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt