Google Search Ads

Vær relevant på Google

Google Search ads – når virksomheden vil være synlig i toppen af Google. Vores specialister ved hvordan du kommer til at performe optimalt med dine Google search ads. 

Det giver dig mulighed for udvikling af din online tilstedeværelse med de betalte kampagner i toppen af Google. 

Derfor er det effektivt med Google Ads

Når der søges efter services eller produkter, er det effektivt at ligge i toppen af Google. Det kan virksomheden gøre med Google Ads. Der findes 3 annoncer i toppen af Google, og her gælder det om at have den mest effektive kampagne, med de rigtige søgeord, som giver virksomheden besøgende der konverterer. 

Vi arbejder hele tiden på at optimere, udvikle, styrke og gøre arbejdet med Google Ads så relevant for udvikling af forretningens digitale tilstedeværelse på Google. 

Hvordan fungerer det?

Vi optimerer løbende vores kampagner på Google Ads, så den online tilstedeværelse er yderst relevant. Ved at arbejde struktureret med den data der er tilgængelig, kan vi løbende forbedre performance. Der skal arbejdes med data, tilføjelse af søgeord, negative søgeord og rigtig mange andre punkter. 

Optimer og tilpas kampagnerne

Du kan ikke bare sætte en kampagne op og lade den køre. Her er det vigtigt, den bliver optimeret og tilpasset løbende. Det bruger vi en række avancerede værktøjer til at hjælpe os med.

Vi arbejder på, at din kampagnestruktur i Google Search Ads altid er optimeret og overvåger den løbende, så du får de bedste resultater i samarbejdet med vores specialister på området. 

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt