Grafisk design, der virker

 Få grafisk design med fokus på enkelthed, funktionalitet, brugervenlighed og troværdighed.
De besøgende skal nemt kunne navigere rundt i designet og finde frem til det de søger.

Har du brug for hjælp til grafik? Så er du landet det rette sted. Vores dygtige grafikere arbejder dagligt med grafisk design, herunder logo, brochure, flyers og designmanualer.

 Vi udarbejder illustrationer, animationer, og trykklare designfiler til f.eks. roll-ups og POS-materiale. Hvis du vil have taget nye portrætbilleder eller lavet en firmapræsentationsvideo, kan vi også hjælpe med det. Processen starter på et opstartsmøde med én af vores grafikere, hvor vi sammen afstemmer forventninger og ønsker.

Brugervenligt og fremtidssikret grafisk design

 Vi har i alle designs fokus på læservenlighed, enkelthed, funktionalitet, brugervenlighed, tilgængelighed og troværdighed. De besøgende skal nemt kunne navigere rundt i designet og finde frem til det, der er vigtigst i forhold til jeres virksomhed og kunder. Selvom vi har hovedkontor i Aalborg, har vi kunder over hele landet. Her kommer vi gerne fysisk forbi din virksomhed for at få det bedste grundlag for at lave den bedste løsning med autentisk grafisk design.

Fra skitse til godt design

 Vores in-house grafikere kan klare en bred vifte af grafisk design opgaver: 

SKAL DET GI' POTE?

GRAFISK IDENTITET

Vi skaber den røde tråd mellem strategi og virksomhed, når vi designer logo, visitkort mm. og samler det i en designmanual.

FOTO & VIDEO

Oprust jeres visuelle materiale, skab liv i markedsføringsmaterialet og stå stærkere med professionelle billeder og video.

ILLUSTRATIONER & ANIMATIONER

Skal du have illustreret eller animeret et produkt eller måske en arbejdsgang? Så team-up med vores dygtige grafiske afdeling.

GRAFISK DESIGN

Er det tid til at få opgraderet dine trykte materialer? Så er vi klar til at hjælpe med brochure, flyer, visitkort, katalog og meget mere.

Case:

Ny identitet til Ejendomsmæglerfirmaet Ann Rosenskjold

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring på

 Telefon 96 500 300

Særligt og uimodståeligt design

 Med vores in-house designere skaber vi et design, som er særligt udviklet til din virksomheds identitet og mål, så din virksomhed bliver genkendt og husket. Men det stopper ikke her. Vi skaber nemlig også et design med identitet og budskab, som er let at afkode for modtagerne. Det er nemlig opskriften på grafisk design som gi’r pote. 

Grafisk design som afspejler din virksomhed

 Vi går i dybden med din virksomheds målgruppe, brandværdi og marked for at kunne udvikle det helt rette design, som skaber værdi for dig. Uanset om du skal have sat dit unikke fingeraftryk på grafisk materiale til Facebook annoncering, visitkort eller noget helt tredje.