Online markedsføring af din virksomhed

Vi kan hjælpe din med alt administration af din virksomhed på de sociale medier – såsom strategi af din online tilstedeværelse, forslag til content, udarbejdelse af opslag/annoncer, opfølgning og vedligeholdelse samt optimering af fremtidigt SoMe-indhold.

Skab succes med online markedsføring af din virksomhed

Som virksomhed handler det om at være tilstede og synlig der, hvor din målgruppe befinder sig. Når du markedsfører dig via online medier, kan resultaterne spores i form af eksempelvis antal klik på din annonce, trafik til websites eller visninger på Facebook. På den måde er det muligt at måle effekten af markedsføringen i forhold til din virksomheds succeskriterier.

Vi specialiserer os indenfor online markedsføring og er på hjemmebane med alt digitalt. Vi hjælper til med Facebook, LinkedIn og Instagram og gir’ gerne en hånd med tekstforfatning og søgemaskineoptimering (SEO). Vores dygtige grafikere arbejder også dagligt med grafisk design til online, annoncer, brochurer, visitkort og meget mere. Er du måske mere til Google Ads, eller vil du gerne lære om Google Analytics? Så er du på rette vej.

Markedsføring på sociale medier

Din virksomheds tilstedeværelse på eksempelvis Facebook, LinkedIn og Instagram er utrolig vigtig for din virksomheds online tilstedeværelse. Det stiller høje krav til dit content, både hvad angår indhold, design, tekst og tone. En optimal tilstedeværelse på de sociale medier har mange fordele, og vil i sidste ende kunne resultere i større kendskab til din virksomhed og øget salg. Vi hjælper dig gerne med at udvikle din nye SoMe markedsføringsstrategi.

Din marketingmedarbejder

Vi sætter en dyd i lange og loyale forhold til vores kunder, som vi dyrker internt såvel som eksternt. Derfor skal du se os som din egen marketingafdeling, da vi glædeligt investerer tiden i at lære din virksomhed og forretning at kende. På den måde kan vi nemlig bedst muligt sætte os i dit sted og lave værdifuld online markedsføring gennem relevant og enteragerende indhold, som afspejler din virksomhed.

Gør det, du er bedst til - det gør vi!

Det er vigtigt for os, at du er med inde over processen i det omfang, som du har brug for – så vi gør det nemmest for dig! Vi kan skræddersy løsningen til dig i det omfang, som du ønsker og har behov for. På den måde kan du gøre det, du er bedst til – og så klarer vi resten.

Se også

Sociale medier

Vi står for eksekveringen af jeres virksomheds sociale medie-strategi

Tekstforfatning

Gør brug af vores ekspertise indenfor salgsoptimerende tekster

Søgemaskineoptimering

SEO-optimer din hjemmeside og opnå bedre resultater på Google.

Annoncering

Vil du endnu længere ud med dit budskab? Få resultater med online annoncering

Case:

Effektiv og synlig Marketing til frederiks brygge - Deas

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring på

 Telefon 96 500 300