Online markedsføring af din virksomhed

Vi kan hjælpe din med alt administration af din virksomhed på de sociale medier - såsom strategi af din online tilstedeværelse, forslag til content, udarbejdelse af opslag/annoncer, opfølgning og vedligeholdelse samt optimering af fremtidigt SoMe-indhold.

Skab succes med online markedsføring af din virksomhed

Som virksomhed handler det om at være tilstede og synlig der, hvor din målgruppe befinder sig. Når du markedsfører dig via online medier, kan resultaterne spores i form af eksempelvis antal klik på din annonce, trafik til websites eller visninger på Facebook. På den måde er det muligt at måle effekten af markedsføringen i forhold til din virksomheds succeskriterier.

Vi specialiserer os indenfor online markedsføring, og er på hjemmebane med alt digitalt. Vi arbejder med Facebook, LinkedIn og Instagram, og gir’ gerne en hånd med tekstforfatning og søgemaskineoptimering (SEO). Vores dygtige grafikerer arbejder også dagligt med grafisk design til online, annoncer, brochurer, visitkort og meget mere. Er du måske mere til Google Ads eller vil du gerne lære om Google Analytics? Så er du på rette vej.

Markedsføring på sociale medier

Din virksomheds tilstedeværelse på eksempelvis Facebook, LinkedIn og Instagram er derfor utrolig vigtig for din virksomheds online tilstedeværelse. Det stiller høje krav til dit content, både hvad angår indhold, design, tekst og tone. En optimal tilstedeværelse på de sociale medier vil derfor i sidste ende kunne resultere i større kendskab til din virksomhed og øget salg - og det hjælper dig gerne med! 

Din marketingmedarbejder

Vi sætter en dyd i lange og loyale forhold til vores kunder, som vi dyrker internt såvel som eksternt. Derfor skal du se os som din egen marketingafdeling, da vi glædeligt investerer tiden i at lære din virksomhed og forretning at kende. På den måde kan vi nemlig på bedst muligvis sætte os i dit sted, og lave værdifuld online markedsføring gennem relevant og enteragerende indhold, som afspejler din virksomhed. 

Gør det, du er bedst til - det gør vi!

Det er vigtigt for os, at du er med ind over processen i det omfang, som du har brug for - så vi gør det nemmest for dig! Vi kan skræddersy løsningen til dig i det omfang, som du ønsker og har behov for. På den måde kan du gøre det, du er bedst til - og så klarer vi resten. 

Case:

Effektiv og synlig marketing til Frederiks Brygge - DEAS

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os på mail eller ring på

Telefon 96 500 300