SEO

Få øget trafik og flere kunder med den rette SEO-strategi

Ranger højt på Google og løft omsætning med målrettet SEO, som skaber mere trafik.

Sådan skaber SEO vækst

SEO er en langsigtet investering

Når der arbejders med SEO, kan man ikke forvente at se resultater med det samme. Søgemaskineoptimering er nemlig en langvarig proces, som kræver tålmodighed.

Man kommer derfor ikke til at se resultater fra dag 1. Typisk vil man begynde at se synlige resultater og fremskridt efter et par måneder. Derfor bør man betragte SEO som en investering, der på sigt kan nydes afkast og resultat af.

Arbejdet med søgemaskineoptimering er ikke en engangsforestilling. Den optimale SEO-strategi kræver kontinuerligt vedligeholdelsesarbejde af dine tiltag, så man enten kan forbedre eller forsvare din høje rangering.

Derfor er det vigtigt, at du løbende opdaterer og analyserer søgemaskineoptimeringen af dit website, så den følger med den teknologiske udvikling og din målgruppes brugeradfærd.

Dyk længere ned i SEO-universet her

Lokal SEO

Lokal SEO kan tiltrække kunder i nærområdet på en effektiv måde ved at øge forretnings placering på Google, når brugere søger på lokale søgeord og udtryk, der er relevante for en virksomhed. Målet med at fokusere på lokale kunder er at skabe større og mere relevant trafik til et website, hvilket kan øge antallet af leads, konverteringer og salg.

Linkbuilding

Forbedr SEO ved at inkludere linkbuilding, som indebærer at opnå en række pålidelige og relevante links fra forskellige hjemmesider, som linker til dit website. Linkbuilding kan styrke en sides autoritet i forhold til søgemaskinerne, og udgør en vigtig del af densamlede søgeoptimering.

SEO er en videnskab

Søgemaskineoptimering er en enormt kompleks disciplin, som nærmest er en videnskab. Ser vi på Google og andre søgemaskiner, har deres algoritme over 200 rankingparametre, der tilsammen afgør din placering. Det kan være grunden til, du synes, det er svært at finde hoved og hale i det hele.

En SEO-strategi varierer væsentligt, da det som nævnt afhænger af et væld af parametre omkring et website. Man opnår typisk de bedste resultater, når der arbejdes med en holistisk tilgang til det. En effektiv strategi søgemaskineoptimering kan booste ranking og dermed også omsætning.

SEO-pyramiden

SEO-pyramiden er en god guide, der giver et overskueligt overblik over, hvad det kræver for at gøre et website attraktivt for Google. Elementerne i pyramiden prioriteres nedefra og op, og den består af:

  • linkbuilding
  • content
  • analyse
  • teknik

Pyramideelementerne udgør omkring 90% af en søgemaskineoptimering og skal prioriteres nedefra og op. De indgår som et vigtigt komponent i Google “Quality Raters’ Guidelines”, som også er kendt som E-A-T (Expertise, authorativeness and trustworthiness).

Sammen giver de optimale betingelser for at skabe en effektiv og succesfuld SEO-strategi, så Google belønner med høje rangeringer.

KORT FORTALT OM SEO

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, som på dansk betyder søgemaskineoptimering.

Det omfatter alt det arbejde og optimering, man laver for at gøre et website mere synligt og dermed rangere højt på søgemaskiner, når brugere foretager en relevant søgning.

Gode SEO-råd

Selvom søgemaskineoptimering indeholder mange forskellige faktorer, er der dog nogle grundlæggende principper, som kan være med til at øge et websites synlighed på Google.

Her er nogle gode råd til, hvordan man kan gøre et website attraktivt for Google.

Skab unikt indhold

Lav indhold, der er relevant, unikt og nyttigt for dine besøgende. Søgemaskinerne værdsætter content, som skaber værdi for brugerne. Så sørg for, dine SEO-tekster er informative og engagerende.

Brug relevante søgeord

 Benyt søgeord, der er relevante for dine SEO-tekster. Det er også vigtigt, at det er ord, som brugerne søger på. Du finder populære søgeord til dit content ved at lave en søgeordsanalyse.

Det hjælper søgemaskinerne med at finde ud af, hvad dit indhold handler om. Det gør det også mere sandsynligt for dit website at blive vist i søgeresultaterne for relevante søgninger.

Øg dit websites autoritet med linkbuilding

Skab links fra andre websites til din egen. Har du links fra andre hjemmesider, som leder hen til din side, kan det i søgemaskinernes øjne være med til at øge dit websites autoritet og dermed også din rangering.

Gør det nemt at indeksere dit website

Sørg for, søgemaskinerne nemt kan crawle og indeksere dit website ved at organisere dit indhold på en logisk måde. 

Brug tags og metatags til at hjælpe søgemaskinerne med at forstå, hvad dit content omhandler.

15+ års erfaring med SEO

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind i, hvordan søgemaskineoptimering fungerer. Derfor er der ikke én enkelt måde at gøre det på, der fungerer for alle websites.

Hos Tiger Media får du værdiskabende SEO, som understøtter din forretning. 

Vi hjælper dagligt vores kunder med at skabe målbare resultater i form af salg, leads og konverteringer.

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov. Det betyder, du ikke bare får mere trafik, men også mere relevant trafik, så du øger dit salg.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt