Linkbuilding

Rank højere på Google med linkbuilding

Øg dit websites synlighed i søgeresultaterne med kvalitetsfuld linkbuilding.

Forstærk din SEO

Få mange pålidelige og relevante links fra forskellige hjemmesider, som linker til dit website. Linkbuilding styrker din sides autoritet overfor søgemaskinerne og er derfor et vigtigt element i din samlede søgeoptimering (SEO).

Derfor skal du bruge linkbuilding

Intern og ekstern linkbuilding

Linkbuilding kan deles op i interne og eksterne links. Begge typer har stor betydning for dit websites nuværende og fremtidige ranking på Google.

De interne linker til andre sider på dit website og er et vigtig element i din on page SEO. Den interne del af denne disciplin handler om at skabe den optimale brugeroplevelse på dit website. Men det handler i den grad også om at skabe et målrettet struktur, så søgemaskiner såsom Google nemt kan læse og forstå indholdet på dit website.

De eksterne linker til og fra andre websites og er derfor en del af dit websites off page SEO. Den eksterne del er også kendt som outreach. Her er målet at anvende troværdige kilder, som handler direkte om din kerneforretning. Det kan du gøre ved at linke ud til andre pålidelige hjemmesider samt tiltrække stærke kilder fra troværdige sider til dit eget website.

Kvalitet fremfor kvantitet

En stor mængde af links kan give stor værdi, men det er kvaliteten af dem, der afgør, om du tiltrækker en bruger til dit website. Derfor er det vigtigere, at de er troværdige og relevante.

Det optimale antal kommer an på dit indhold. Kan du skabe flere unikke backlinks fra forskellige kilder, gør du dit website mere troværdigt, fordi du ikke er afhængig af den samme kilde.

Det er med til at validere dit content og giver dermed din side mere autoritet.

Derudover er det vigtigt, at de optimerer brugeroplevelsen og dine teksters kvalitet. Tekstforfatning er et andet essentielt element inden for søgemaskineoptimering.

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er en teknik inden for søgemaskineoptimering (SEO), som handler om at opbygge links til et website fra andre relevante og pålidelige websites.

Formålet med denne teknik er at øge en hjemmesides linkpopularitet, da søgemaskiner ofte bruger links som en indikator på sidens relevans og autoritet. Jo flere pålidelige links et website har, jo større er sandsynligheden for, at websitet rangerer højt i søgeresultaterne. 

Linkbuilding med Tiger Media

Adgang til domæner
med DR 50+

Links inklusiv
artikler

Domæner med valid
historik og backlinks

 DR 50+ er en forkortelse for en Domain Ranking på over 50. Skalaen går fra 1-100 og indikerer autoritetsværdien på et website. Med adgang til domæner med DR 50+ er du dermed sikret gode, troværdige links til dit website

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt