Sociale Medier

Det er SoMe

Ingen kan være i tvivl om betydningen af sociale medier, der i dag er den del af vores alle sammens hverdag. Vi er konstant online – og interagerer på de sociale medier som aldrig før. Det er derfor uundgåeligt at anvende sociale medier i din marketingstrategi. Men det er benhård business, der kræver en klar strategi, sikker styring og masser af nysgerrighed og kreativitet.

Kreativt og interagerende content på brugernes og mediernes præmisser

Det at være god til at producere et produkt betyder nødvendigvis ikke, at man også er god til at skabe levende og engagerende indhold til dine sociale medier. Men brugerne forventer, at du forstår platformene lige så godt, som de gør.

Sammen kan vi med din viden og vores kompetencer fodre din målgruppe med relevant og interagerende indhold tilpasset diverse platforme som f.eks. både Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, Pinterest og LinkedIn, der styrker dit brands online tilstedeværelse.

Online markedsføring med data som taktstok

Hvordan bruger du de sociale medier til at styrke din brandfortælling, målrette dine budskaber til de relevante personer i din målgruppe og få dem til at gøre den ønskede handling på dine kampagner og dermed nå dine forretningsmæssige mål? Det er netop dét, du har os til at hjælpe dig med.

Vi skaber og distribuerer værdifuldt indhold, der tiltrækker og fastholder din målgruppe på diverse sociale medier. Vores arbejde tager udgangspunkt i data mere end personlige holdninger og gætterier. Med analyse af den data vores kampagner indsamler i samspillet med platformenes algoritmer, danner vi et stærkt grundlag for vores SoMe strategier og kampagners performance, så du når sikkert i mål.

Sociale medieplatforme:
et univers af muligheder

Hvor mange sociale medier du skal være til stede på, valget omkring hvilke platforme du bør satse på, og hvornår timing er rigtig for at gå ombord på det næste nye sociale medie kan være svært at gennemskue. Det hele kommer an på, hvad dine mål med din online tilstedeværelse på sociale medier er, og hvilke målgrupper du gerne vil nå ud til. Du vil opleve, at vi som samarbejdspartner vil skubbe på og udfordre dig på “det vi plejer”, så du altid har det ideelle mix af sociale medieplatforme og møder din målgruppe lige dér, hvor de befinder sig.

Instagram

Content. Content. Content. Indholdet på Instagram skal være kreativt, relaterbart, målrettet og selvfølgelig gå lige i hjertet på brugeren – sidst men ikke mindst skal du levere godt og veldefineret indhold ofte. Jo mere interaktion, du får på dine opslag, jo nemmere er det at bryde gennem støjmuren med dine budskaber og vækste på Instagram. Brug annoncering på platformen til at understøtte dette ved at nå ud til klare definerede målgrupper. Kort sagt hjælper vi dig med at blive set, hørt og delt.

Facebook

Man kommer bestemt ikke sovende til succes på Facebook, da konkurrencen om brugernes opmærksomhed og Facebooks algoritmer gør, at det kræver langt mere end blot at være tilstede. Her er det brugernes valg og adfærd, der er i centrum, som du kan skabe brugerdefinerede målgrupper ud fra, så du kan målrette dine budskaber og produkter til værdifulde målgrupper.

Pinterest

Pinterest er et visuelt medie og er internettets store idé- og inspirationskatalog, hvor brugerne henter inspiration til alt fra boligindretning, mad og rejser til underholdning og DIY-projekter – og så er brugerne meget købelystne. Faktisk langt mere end brugerne på de øvrige sociale medier. Der er derfor ikke langt fra en eksponering, til en ordre er lagt. De målrettede annoncer opleves ikke som støj på mediet, men derimod som en relevant guide til deres næste køb.

TikTok

TikTok er et videobaseret socialt medie med en meget høj engagement rate. Her kan du motivere, uddanne og engagere dine følgere og skabe billige klik, eksponeringer og konverteringer med korte videoklip. Brugerne på dette medie søger god underholdning, så det gælder om at være kreativ i din markedsføring på dette medie – faktisk skal du undgå, at dine annoncer ligner dine traditionelle annoncer på de øvrige sociale og digitale medier, du er til stede på.

Snapchat

Snapchat er meget mere end sjove billeder og filtre – men kreativitet sælger, når det er sjovt og relevant. Det indhold du uploader her skal være utroligt autentisk og engagerende, hvor du kommunikerer en-til-en med dine følgere for at skabe et loyalt community af fans.

LinkedIn

LinkedIn giver dig mulighed for at positionere din virksomhed, rekruttere nye medarbejdere og fortælle jeres historie. Det kræver vedligeholdelse, engagement og jævnlige opdateringer for at vedligeholde og skabe nye forbindelser. LinkedIn tilbyder desuden en unik mulighed for at målrette dine annoncer efter brancher, virksomheder, jobtitler og jobtyper, som ikke tilbydes på andre sociale medier.

Vi rammer din målgruppe, hvor de er

Vi får målgruppens opmærksomhed på det medie, hvor de er mest aktive og mest tilbøjelige til at konvertere. 

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt