Få succes på sociale medier

 Vi udarbejder en strategi til din online tilstedeværelse, forslag til content, udarbejdelse af opslag/annoncer, opfølgning og vedligeholdelse samt optimering af fremtidigt SoMe-indhold.

Styrk din tilstedeværelse på sociale medier og lad os hjælpe dig

Som virksomhed handler det om at være tilstede og synlig der, hvor din målgruppe befinder sig, og danskerne er storforbrugere af de sociale medier. Din virksomheds tilstedeværelse på eksempelvis Facebook, LinkedIn og Instagram er derfor utrolig vigtig for din virksomhed.

Hvorfor sociale medier?

En virksomheds tilstedeværelse på de sociale medier handler i høj grad om at opbygge og værne om forholdet til sine følgere gennem dialog og indhold, der både har værdi, og som skaber engagement. Har du først et godt og trofast forhold til dine følgere, vil de intuitivt og helt gratis være med til at fortælle dine historier, billeder og produkter videre til deres netværk. En optimal tilstedeværelse på de sociale medier vil derfor i sidste ende kunne resultere i større kendskab til din virksomhed og øget salg.

Med en Social Media aftale hos Tiger Media A/S får din virksomhed mange fordele:

Kort fortalt gør vi det, vi er bedst til – så du kan fokusere på det, du er bedst til!
Er du interesseret i at høre mere om en Social Media aftale hos os? Så er du velkommen til at aftale et uforpligtende møde med os. Kontakt os på info@tigermedia.dk eller på tlf. 96 500 300.

Fuld administration af din virksomheds tilstedeværelse på sociale medier

Online tilstedeværelse for din virksomhed stiller høje krav til dit content, både hvad angår indhold, design, tekst og tone. En optimal tilstedeværelse på de sociale medier vil derfor i sidste ende kunne resultere i større kendskab til din virksomhed og øget salg – og det hjælper vi dig gerne med!

Vi sætter en dyd i lange og loyale forhold til vores kunder, som vi dyrker internt såvel som eksternt. Derfor skal du se os som din egen marketingafdeling, da vi glædeligt investerer tiden i at lære din virksomhed og forretning at kende. På den måde kan vi nemlig på bedst mulig vis sætte os i dit sted og lave værdifuld online markedsføring gennem relevant og enteragerende indhold, som afspejler din virksomheds værdigrundlag.

Opstartsmøde og strategi

 Vi hjælper og samarbejder med dig om at finde og definere den bedste online strategi for din virksomhed på de sociale medier i henhold til den målsætning, du har til din virksomheds online tilstedeværelse. Er det større kendskab, mere synlighed, øget salg, skabe flere nye kunder m.v. Her tager vi udgangspunkt i din virksomheds værdigrundlag, så vi kan videreføre den røde tråd. Hertil kommer vi med forslag til potentielle opslag og annoncer, som følger målsætningen og strategien. 
Hvis du også gerne vil have, at vi udarbejder annoncer eller sponsorerer dine opslag, kan dette også sagtens implementeres i strategien. 

Eksekvering og administration

Strategien kan selvfølgelig ikke skabe resultaterne alene – derfor står vi for eksekveringen gennem en fuld administration af din virksomheds tilstedeværelse på sociale medier. Her udarbejder vi værdifuldt content med udgangspunkt i den adfærdsdata, som din virksomheds målgruppe leverer. Det er vigtigt for os, at vi hele tiden tilpasser indholdet til den respons, som de givende opslag modtager – derfor er vores arbejde i høj grad datastyret, da det giver de bedste forudsætninger for godt og brugbart content til målgrupperne.

Vi tilbyder primært fuld administration på Facebook, LinkedIn og Instagram, hvor vi har 6 års erfaring med at udarbejde værdifuldt content til de sociale medier.

​Vi bestræber os i høj grad på at udarbejde de helt rigtige og fangende tekster, da det er vigtigt for at kunne fange målgruppernes opmærksomhed – sammensat med øjnefaldende grafik og relevante målretninger.

Justering, vedligeholdelse og optimeringEksekvering og administration

Vi lader selvfølgelig ikke bare opslag og annoncer gå sin gang. Ved en fuld administration justerer vi hele tiden kampagnerne, så de performer på bedst mulig vis, så du får mest muligt ud af dine annoncekroner. Derudover giver vi dig også en status over en given periode ved et personligt statusmøde, så du altid ved, hvordan dit content klarer sig. Her præsenterer og gennemgår vi periodens resultater til brug ved kommende tiltag, kampagner, opslag og/eller annoncer.

Gør det, du er bedst til - det gør vi!

Det er vigtigt for os, at du er med inde over processen i det omfang, som du har brug for – så vi gør det nemmest for dig! Har du brug for at godkende opslaget, inden det bliver lagt op, eller vil du bare gerne have en status hver måned? Det er helt op til dig, vi kan skræddersy løsningen til dig i det omfang, du ønsker og har behov for. På den måde kan du gøre det, du er bedst til – og så klarer vi resten.

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring på

 Telefon 96 500 300