SoMe Patruljen

Gør som mange andre og bliv medlem af SoMe Patruljen. Klubben er til dig, der er ansvarlig eller medansvarlig for din virksomheds markedsføring på sociale medier.

Vil du have hjælp til sociale medier og være med i klubben?

Vi tager dig i hånden, giver dig personlig vejledning, sparring, hjælp, feedback og meget mere - alt sammen for at give dig endnu mere succes med dit SoMe-indhold. Vi er nemlig dine eksterne kolleger, som du kan bruge til sparring omkring din virksomheds tilstedeværelse på sociale medier som f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn - og du kan bruge os lige så meget, som du har lyst til!

Hvem er SoMe Patruljen?

Vi er en klub til dig, der sidder med sociale medier på en virksomheds vegne. Konceptet er, at du kan bruge os til sparring lige så meget, som du vil. Vi kan f.eks. give dig feedback på de opslag, strategi, annoncer, video, billeder mv., som du laver.

Klubben er opstået, fordi marketingansvarlige og selvstændige, der sidder "alene" med sociale medier, ofte mangler noget faglig sparring for at videreudvikle både resultater og ikke mindst kompetencer. Der kommer så mange opdateringer og nye muligheder på både LinkedIn, Facebook og Instagram mv., du som marketingansvarlig bør holde dig opdateret om - og det er jo næsten umuligt, hvis du samtidigt har andre opgaver!

Derfor sidder vi et helt team, der dagligt holder os opdateret med det nyeste inden for både annonceadministrator, videoproduktion, content, strategi mv. og holder vores medlemmer opdateret herom.
 

Ubegrænset sparring og rådgivning!

Der er fri og ubegrænset mailsupport, hvor vi svarer ASAP. Du kan også bede om at blive ringet op, og så ringer én fra vores ’SoMe Patrulje’ dig op og vejleder i f.eks. annonceopsætning eller andet, du vil guides i.
 

Som medlem af klubben får du:

  • Fri og ubegrænset mailsupport
  • Mundtlig sparring
  • Månedlig klub-mail med det nyeste og vigtigste, du bør vide inden for SoMe
  • Feedback på det du laver til sociale medier
  • Råd og vejledning til at redigere videoer til sociale medier
  • Invitationer til workshops og kurser
  • Store rabatter på kurser inden for Facebook, SEO, LinkedIn,  Analytics, Annoncering på SoMe mv.
  • Og meget mere!
 

Pris: KUN 1.495,- pr. måned.

Se betingelser for klubben nederst på siden.


 

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig via formularen nederst!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os pr. mail på info@somepatruljen.dk.
 


Betingelser for medlemskab af SoMe Patruljen

Alle priser er i DKK og ekskl. moms. Medlemskabet kan opsiges pr. løbende måned plus 3 måneder. Der faktureres forud for 3 måneder af gangen.
Månedsprisen stiger ved årsskifte efter nettoprisindekset (dog min. 4 %).

Medlemskabet er personligt, og det kan kun benyttes af den medarbejder, der tilmeldes klubben. Vi kan tilbyde en rabat, såfremt flere medarbejdere fra samme virksomhed skal tilmeldes. Kontakt os da.

Vi svarer ASAP og som regel inden for 24 timer på arbejdsdage.

Der kan max ønskes 4 telefonsamtaler pr. måned, der har en varighed af max. 10 minutter. Telefontid derudover vil blive faktureret særskilt pr. påbegyndte kvarter efter timepris på 1150,- ekskl. moms. Der vil dog blive gjort opmærksom på, at den månedlige telefonkvote er opbrugt inden fakturering.


 

 

Tilmelding til SoMe Patruljen:

 
Er du klar til personlig vejledning, ubegrænset sparring og feedback på dine sociale medier? Så bliv medlem af SoMe Patruljen, ved at udfylde nedestående felter.

 

Dit fulde navn:

Navn på personen der skal tilmeldes klubben:

Stilling:

Mailadresse:

Virksomhed:
Hvor har du hørt om klubben fra?
Faktureringsoplysninger:
 Allerede kunde hos Tiger Media A/S
Virksomhed:

Adresse:

Postnummer og by:

CVR-nummer:

Faktureringsmail: