Strategi, Identitet og Koncept

Når det handler om, hvordan du bedst markedsfører din virksomhed, kan det være udfordrende at få styr på alle dele, som skal til for at få en klar markedsføringsstrategi samt en effektiv hjemmeside med en god Google-placering.

Vi tilbyder rådgivning og udførelse af din online strategi

Tiger Media A/S tilbyder rådgivning og udførelse af identitet, strategi og koncept, når du henvender dig til os angående nyt hjemmesidedesign med nyt indhold. Vi ved, hvor vigtigt det er at få styr på identitet, værdier, strategi og målgruppe – ja hele konceptet for din virksomhed for eksempelvis at placere din hjemmeside i top på Google og markedsføre målrettet.

Generelt set er det altid en god idé at klargøre identitet, strategi og koncept, før din virksomhed kaster sig ud i online markedsføring.

 Det kan eksempelvis være uoverskueligt at fastlægge en klar målgruppe, som din virksomhed ønsker at nå. Det kan også være svært at opstille klare mål, som udleves i dagligdagen, når der skal markedsføres et produkt, en nyhed eller lignende, men vi stiller de rigtige spørgsmål, som giver de rigtige svar.  
Derfor tilbyder vi også en klarlægning af din nuværende identitet, strategi og koncept for netop at identificere de områder, hvor vores ekspertise kan være til hjælp.

Som kunde får du:

Professionel sparring, som sikrer, at din virksomheds kommunikation udadtil stemmer overens med mål og målgruppe samt vision og værdier. Vi kommer med forslag til, hvordan der kan eller bør kommunikeres – både på din hjemmeside men også generel fremtidig markedsføring af din virksomhed.

Udarbejdelse af den rette identitet, strategi og koncept giver dig en overskuelig mulighed for, at en rød tråd fremover kan overholdes både på din hjemmeside men også anden fremtidig markedsføring.

Resultatet af en klar identitet med vision og værdier, strategi med mål og målgruppe og et skarpt koncept giver dig en effektiv hjemmeside, bedre placering på Google i forhold til SEO og en klar markedsføringsstrategi.

Ønsker du at vide mere om identitet, strategi og koncept for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os her.

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring på

 Telefon 96 500 300