Ny Wordpress hjemmeside til Gislegård

WEBDESIGN, TEKSTFORFATNING OG ANNONCERING TIL GISLEGÅRD

Tiger Media har gennem sit samarbejde med DEAS udarbejdet mange forskellige marketingtiltag for virksomheden på tværs af mange forhenværende projekter. Dette var ikke en undtagelse, da DEAS skulle have promoveret deres nye boligprojekt, Gislegård, i København. Formålet med samarbejdet var at øge kendskabet til de nye boliger samt skabe generel promovering, der havde til formål at udleje boligerne. Målsætningen med samarbejdet, da de kontaktede os i oktober 2021 var udlejning af de 124 nyopførte lejeboliger. Blot tre måneder senere, i januar 2022, er 92% af boligerne enten udlejet eller reserveret. 

En del af dette projekt bestod i, at Tiger Media skulle udarbejde en WordPress-hjemmeside , der havde til formål at informere alle interesserede om det nye, skønne boligkvarter. Vi udarbejdede en brugervenlig og responsiv hjemmeside, der er nem at navigere i. Herunder er det især væsentligt at nævne undersiden Boliger & Priser, som er opbygget således, at man som bruger af siden får det bedst mulige overblik over boligerne samt placeringen deraf. Dette er gjort ved hjælp af klodsmodellen, som også viser brugeren, hvilke lejligheder der er ledige, reserveret og udlejet, så man ikke behøver at trykke forgæves. Sidst, er der simpel og hurtig adgang til plantegningerne af lejlighederne. Designet og opbygningen af hjemmesiden stemmer ydermere overens med Gislegårds overordnede udtryk som er stilrent, nyt og enkelt. Udover udarbejdelsen af hjemmesiden blev der også lavet tekstforfatning. 

I forbindelse med promoveringen af boligerne blev der afholdt åbent hus-arrangementer, hvor vi udarbejdede forskelligt grafisk materiale. Herunder offline markedsføring såsom bannere, beach-flags, roll-up, labels til flasker og reklameskilte, der havde til formål til at skabe synlighed og genkendelighed til arrangementerne. 

Ydermere har vi udarbejdet online markedsføring for at promovere åbent hus-arrangementerne, hvilket er blevet gjort gennem annoncering på henholdsvis Facebook og Instagram samt Google Ads. 

Vi takker endnu engang DEAS for at bidrage til et godt samarbejde. 

Se hjemmesiden her.
 Tilbage til oversigten