Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Øg din hjemmesides hastighed med 50%

- 04/05/18HTTP/2, den største opgradering af webprotokollen siden 1997

Det er slut med usikre sider og dårlig loadtid - vi har opgraderet vores servere til HTTP/2. Det betyder, at alle vores kunder med SSL-certifikat gratis og automatisk har fået opgraderet deres hjemmesides hastighed med op til 50%.

Og hvad er så det?

HTTP/2 er den største opgradering af webprotokollen siden 1997. Det er måske ikke noget, man kan mærke i det daglige på computeren med fibernet i hjemmet, men på bl.a. på smartphones og tablets vil det kunne mærkes.

HTTP/2 virker problemfrit i næsten alle browsere, og hvis en browser ikke understøtter den nye protokol, så ændres den automatisk tilbage til HTTP.

3 hurtige om HTTP/2

  •  Henter al hjemmesidens data på en gang(multiplexing) i stedet for i etaper
  •  Øger hjemmesidens loadtid med op til 50%
  •  Særlig god til mobile besøgende

Hvorfor er HTTP/2 hurtigere?

Når HTTP/1.1 skal indsamle information og oplysninger sendes separate anmodninger om hver enkelt stykke information. Med HTTP/2 bliver de separate anmodninger samlet og sendt afsted i en samlet pakke. Det kræver mindre båndbredde og effektiviserer kommunikationen mellem hjemmeside og server.

Nej, HTTP/2 virker helt af sig selv - medmindre du ikke har et SSL-certifikat.

Hvis du ikke har et SSL-certifikat bruger din hjemmeside stadig almindelig HTTP. Det betyder, at du skal have et SSL-certifikat, hvis du gerne vil bruge HTTP/2, gøre din side mere sikker og loadtiden hurtigere.

Hvad koster et SSL certifikat?

Et SSL-certifikat koster 950,- i oprettelse og 39 kroner om måneden i drift. Du kan læse mere om det her og bestille det hos Marian her.

 

TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.