Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Nyhed i TigerCMS - Optimer dine facebookopslag

- 14/12/17

Fake News og Tiger CMS

Hvad har Fake News og TigerCMS med hinanden at gøre? Umiddelbart ikke meget, og så alligevel...

Som et led i forsøget på at komme Fake News til livs har Facebook fjernet muligheden for at redigere i billede, overskrift og beskrivelse når man deler et link. Og det lyder jo umiddelbart også som en meget god idé.

Det betyder dog også, at du ikke længere selv har mulighed for at tilpasse det billede, der vises når du deler noget fra din egen hjemmeside. Det er nu kun den data Facebook automatisk trækker, der kan vises, hvilket ikke er altid er den optimale løsning for dig.

Der findes dog løsninger på problemet og vi har indbygget to af dem i TigerCMS, så du kan gå i gang med det samme.Den første løsning kræver, at du har en Facebookside, der er koblet op på Facebooks Business Manager-værktøj. Her har du mulighed for at verificere domæner der tilhører dig og på den måde få lov til at redigere links når du deler dem.Når du verificerer via Facebook får du mulighed for at downloade en .html-fil, der indeholder en streng af bogstaver og tal. Den streng skal kopieres og sættes ind på din hjemmeside i feltet “Facebook Verifier HTML”. Feltet finder du under indstillinger. Herefter er du klar til at gennemføre verifikationen i Business Manager.
Den anden løsning kræver ikke en Facebookside, så her kan du gå igang med det samme. For  at bruge denne løsning skal du, i TigerCMS, finde den side du gerne vil dele. Herefter højre-klikker du på siden i menuen og vælger “Rediger Menupunktet”. Under fanebladet Facebook Info kan du nu udfylde felterne OG Titel, OG Billede og OG Beskrivelse. Det er de felter, der bestemmer, hvad der skal vises på Facebook.

Hvis det stadig ikke virker

Hvis du har fulgt guiden, men stadig ikke får det rigtige info frem når du deler dit link, så kan det være nødvendigt, at få Facebook til at genopfriske deres data. Det kan du gøre ved at bruge dette online-værktøj


 
TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.