Karriere

Vi tror på, man kan meget mere,
end man selv tror

Hos Tiger Media A/S er der plads til at gro – vi opfordrer faktisk til det. Vi er alle på en personlig vækstrejse i vores arbejdsliv, og med gode, kloge og kompetente kollegaer ved siden bliver rejsen til en leg.

Plads til
forskellighed

Hos os er vi en god blandet pose med alle favoritterne. Qua at vi er et bureau, så møder du også en bred vifte af kvalifikationer, personligheder og kompetencer her i huset.

Socialt og arbejdsmæssigt sammenhold

Vi har det godt sammen hos Tiger Media A/S. Det gør sig både gældende på det faglige plan og på det personlige plan. Dét synes vi, er rigtig vigtigt i vores hverdag.

Frokostordning

Uden mad og drikke duer helten ikke – det gør sig også gældende hos os. Derfor har vi en formidabel frokostordning hos Tiger Media A/S. Derudover er der altid rig mulighed for at nappe et lækkert stykke frugt eller en god kop kaffe, mens vi er på arbejde.

Personaleforeningen

Hvad er en arbejdsplads uden en personaleforening? Personaleforeningen hos Tiger Media A/S sørger altid for, fødselsdagene i huset bliver fejret, festerne kommer til at leve op til den sidste og at der ikke er langt imellem de sociale sammenkomster.

Sammenhold og gode oplevelser

Ud over at nyde hinandens selskab når vi er på arbejde, så synes vi også, det er skønt at lave noget sammen i fritiden. Om det så er bowling, banko, restaurantbesøg, en håndboldkamp, en rejse til udlandet eller noget helt sjette.

Dét at kunne hygge sig sammen i fritiden er med til, at vi får skabt et stærkt sammenhold på tværs af afdelingerne på arbejdspladsen.

Mandag er den bedste
dag i ugen!

Du er forhåbentlig veludhvilet efter en knaldgod weekend, så du er klar til at komme på arbejde med dine gode kollegaer og springe på de mange spændende projekter, vi hver dag arbejder med her i huset.

Kunne du tænke dig at være en del af flokken?

Se vores ledige stillinger her

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt