Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Vores målsætning og filosofi som webbureau i Nordjylland


Vi skal ikke være det største webbureau - men heller ikke det mindste

At være kunde hos andre større leverandører kan frembringe følelsen af at havne langt nede på prioriteringslisten. I vores webbureau har vi derimod ambitioner om kontinuerlig vækst - vi tror på en naturlig vækst, som ikke sætter vores økonomi på prøve, og som ikke går ud over den personlige kontakt til hver enkelt kunde. Alle kunder - store som små - skal føle sig trygge ved at samarbejde med os.


Vi vil hellere være mere for den enkelte - end lidt for masserne

Vi satser på bredde frem for volumen. Derfor ønsker vi at mixe vores kundeportefølje, så den både består af små samt store kunder. For de små kunder er vi typisk deres springbræt til at være repræsenteret på internettet, hvor der som oftest kommer særdeles kreative produkter ud af samarbejdet.
De større kunder stiller krav om driftssikkerhed, support og proaktiv opfølgning, som vi opfylder.  
Vores kunder vælger os, fordi vi er dygtige, tilgængelige og fleksible

Hos Tiger Media A/S er vi dygtige, og vi har mange års erfaring inden for vores fag. Vi holder os til det, vi er bedst til, og satsningerne er kompetenceudvikling gennem uddannelse og erfaringsudveksling. Vi er fleksible og tilgængelige uden bureaukrati og hierarki.
 

Vi har mange kompetencer - men vi kan naturligvis ikke alt

Med årene er vi blevet flere på kontoret, og vi kan i dag tilbyde en pakkeløsning - både med design, CMS, tekstforfatning og markedsføring.
Vi kender dog vores begrænsninger og eftersøger du noget, vi ikke har eksperter indenfor, vil vi hjælpe dig bedst muligt med at etablere kontakt til mange dygtige samarbejdspartnere.
Med Janteloven i baghovedet er vi ikke bange for at slå fast, at vi er kendte for at være dygtige til det, vi laver. Vi er et team med en meget bred vifte af kompetencer samlet under ét tag, og vi har fingrene i mange forskelligtartede opgaver, hvilket er med til at sikre, at netop jeres projekt bliver en succes.

 

TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.