Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Hvorfor online markedsføring?Et kendt citat lyder: "Halvdelen af pengene jeg bruger på markedsføring er spildt; problemet er, at jeg ikke ved hvilken halvdel". Dette klassiske marketing-mantra fra John Wanamaker er stadig rammende for mange af de klassiske markedsføringskanaler som TV, bannere og radioreklame, hvor den direkte effekt af den enkelte aktivitet er svær at spore. Netop her findes argumentet for, hvorfor online markedsføring som marketingkanal vinder mere og mere frem. Dette giver nemlig uanede mængder af muligheder for virksomheder til at markedsføre sig på nye og effektive måder, hvor alle aktiviteter oven i købet kan spores ned til mindste detalje. 
 

Målbare resultater via online markedsføring

Når du markedsfører via offline medier såsom aviser, magasiner og radio er der specielt ét problem, som har stor betydning. Du ved reelt set ikke, hvor mange der eksempelvis ser eller hører dine annoncer. Det gør det ganske enkelt rigtig svært at måle, hvilken effekt du har fået ud af dine markedsføringskroner. Og det er netop her, de online medier kommer på banen. Når du markedsfører dig via online medier, kan resultaterne spores i form af eksempelvis antal klik på din annonce eller visninger på Facebook. På den måde er det muligt at måle effekten af markedsføringen i forhold til din virksomheds succeskriterier.
 

Synlig der hvor dine kunder er

De online medier er en stor del af vores hverdag. Vi er online mellem 2 og 4 timer om dagen fra både computer, mobil og tablet. Vi foretager millioner af søgninger på Google, og de sociale medier stormer frem med 3,8 mio. danskere på Facebook tæt forfulgt af LinkedIn, Instagram, Twitter, Snapchat og Pinterest. Det kan derfor gøre en stor forskel, hvis det er din virksomhed, der bliver vist på Google, eller det er din virksomhed, som har trofaste følgere på Facebook. Er din virksomhed synlig online, optimerer du nemlig muligheden for at udbrede kendskabet til din virksomheds identitet, brand, produkter eller ydelser. Dette gør at du får mere trafik på dit website, fordi du også får de rigtige besøgende, hvilket giver flere kunder, da kunderne søger bredt efter produkter på alle slags online medier. Derfor er det vigtigt at du er tilstede, hvor din kunder og potentielle kunder et tilstede. 
 

Få hjælp til online markedsføring 

Online markedsføring kan være en jungle at bevæge sig ud i, men vi har både kompas og kort til at hjælpe dig sikkert igennem. Vi er specialiserede i online markedsføring med spidskompetencer inden for sociale medier, Google AdWords og SEO (søgemaskineoptimering). Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe? Så er du velkommen til at kontakte os på mail: info@tigermedia.dk eller på tlf: 96 500 300


 
TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.