Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Skræddersyet kursus til dig og din virksomhed

Søger du et skræddersyet kursus i fx LinkedIn, Facebook, annoncering på sociale medier, Instagram, nyhedsbreve, SEO, eller Google Analytics, der er 100 % tilpasset netop dit behov, faglige niveau og ønsker?
Så er du kommet til det rette sted! Vi tilbyder skræddersyede kurser på både vores og din adresse.Hos Tiger Media A/S administrerer vi dagligt mange virksomheders online tilstedeværelse, og det har givet os en bred viden og erfaring om, hvad der præcis virker.
Derfor har vi de sidste 5 år undervist virksomheder fra hele landet på skræddersyede kurser, hvor vi deler ud af vores viden, erfaring og cases, der er 100 % tilpasset din virksomheds ønsker, niveau, mål og udfordringer.
 
Eksempel på skræddersyet kursus
Vi lavet et udkast til dagsorden inden for det emne, I har valgt. I har mulighed for at påvirke dagsordenen, og derfor sendes den i god tid til jeres gennemgang.

Her er et eksempel på dagsorden for et skræddersyet LinkedIn-kursus:

✔️ LinkedIns mekanismer, virkemidler, rækkevidde og algoritmer
✔️ Sådan udarbejder I den rette LinkedIn-strategi
✔️ Succesfulde opslag: Tekster/billeder/videoer der virker!
✔️ Gennemgang af din virksomheds værdier, målgrupper, mission, mål og udfordringer
✔️ Annoncering på LinkedIn – Intro/viderebygning, fordele og udbytte
✔️ Anvendelse af personlige LinkedIn-profiler – Sådan kan I benytte jer af ’Employer branding’
✔️ Udarbejdelse af køreplan for jeres LinkedIn-tilstedeværelse


Hvad koster et skræddersyet kursus?
Hvis kurset afholdes på vores adresse i Aalborg, vil det typisk foregå kl. 8:30-12:00. Her er inkluderet morgenmad, og kurset er for 1-5 personer fra din virksomhed. Såfremt I ønsker flere deltagere, kan det også lade sig gøre.

Et skræddersyet kursus koster i alt mellem 3.995,- og 6.995,- alt efter hvor meget forberedelsestid kurset/emnet kræver, og hvor mange deltagere der er. Send os en mail for at få et konkret tilbud via knappen nedenfor.

Hvis kurset ønskes afholdt på jeres adresse, vil der blive tillagt transporttid/kørsel til prisen. Kontakt os da for yderligere information.
 
Udvalgte kursus-referencer

Vi har undervist virksomheder fra hele landet via vores fælles- og skræddersyede kurser. Her kan nævnes Louis Nielsen, Nilfisk, Newline, Spar Nord, Home Aalborg, Metal Aalborg, Volkswagen Semler Group, Min Bolighandel og mange andre.
 
Hvem er Tiger Media A/S?
Vi er et bureau med 14 års erfaring, der er 4 gange Børsen Gazelle-modtager. Vi tilbyder hjemmesider, webshops og online markedsføring - og vi har mere end 600 kunder fordelt i hele landet. Tiger Media A/S har hovedkontor i Aalborg, og vi kommer gerne Danmark rundt for vores kunder. 

 
TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.