Responsiv hjemmeside til Vivabolig

Velkommen til Vivaboligs boligunivers, der gør det nemt og gennemskueligt at finde den relevante information for den enkelte bruger. Vivabolig er en almen boligorganisation der opfører, udlejer, administrerer, vedligeholder og moderniserer støttet boligbyggeri i Aalborg og omegn.

 

Responsiv hjemmeside med integration til EG Bolig

Vivaboligs hjemmeside er tæt integreret med EG Bolig systemet samt SharePoint, for at kunne trække data fra disse systemer og dermed lette administrationen. På den måde får beboerne bedre mulighed for selvbetjening samtidigt med at medarbejderne får et redskab, hvor de nemt nemt kan kommunikere med beboerne og hinanden. 
 

Et digital samlingspunkt for kommunikation

Til Vivabolig har vi skabt et brugervenligt, stilrent og tidsvarende digitalt univers, der inviterer både boligsøgende, beboer og medarbejdere ind. På hjemmesiden kan boligsøgende navigere rundt mellem 4000 boliger, og hver boligpræsentation omfatter plantegninger, billeder samt 3D tegninger. Til beboer har vi integreret et beboer dashboard med information omkring mit lejemål, meddelelser, ledige kælderrum/garager, selskabslokaleudlejning, statistik over varme- og elforbrug. Medarbejder dashboardet er blevet integreret med interne nyheder, oprettelser af nyheder og meddelelser på tværs af teams via e-mail og SMS. Vi har altså samlet alt kommenikation og data vedr. boligudlejning og administration ét sted. Tilbage til oversigten