Responsiv og brugervenlig webshop til Minimum

  

Veletableret internationalt brand med base i Danmark 

Siden 1997 har minimum haft en stor plads i Danmarks modeindustri. I 1999 lancerede de deres første herrekollektion, og i 2007 udvidede brandet med en damekollektion.
Herefter er tiden gået stærkt, og der har været stor udvikling i både indland og udland. I 2015 udvidede minimum med deres express fashion brand moves. 

minimum valgte Tiger Media til webshop- og hjemmesidepartner

Webshopløsningen til minimum er integreret med Microsoft Dynamics C5, derudover er løsningen designet til målgruppen. Stilrent - kvalitetsbevidst og brugervenligt.
Webløsningen er selvfølgelig responsiv og lavet i to sproglag, så det er muligt at shoppe fra mobil, iPad og PC uanset hvor I verden du befinder dig.

Se minimums webshop og hjemmeside live her:

Besøg moves.dk
Besøg minimum.dk

 

Anders fra minimum udtaler:

 

Vi har siden 2014 samarbejdet med Tiger Media om vores webshop. Vi havde et ønske om et fleksibelt CMS med mulighed for tilpasning og videreudvikling. Samtidig skulle webshoppen visuelt være med til at understøtte vores brand samt være responsiv og brugervenlig.

Vi er utrolig glade for samarbejdet med Tiger Media, der har formået at indfri de krav og behov vi havde i forhold til webshop. Tiger Media er en stærk partner i forhold til løbende udvikling af vores digitale forretning.

 Tilbage til oversigten