Vi leverer ecommerce med

Shopware

Når du ønsker en ecommerce løsning, der indfrier dine ambitioner, giver dig fleksibilitet, skalérbarhed og har tænkt SEO ind fra starten med stor brugervenlighed

Gør det bedre og hurtigere
med Shopware

Hvad vil det betyde for dig, at have stor brugervenlighed, en webshop der er skalérbar og har langt flere funktionaliteter og fleksibilitet end andre webshopsystemer? Har du vækstambitioner med din ecommerce, er Shopware den optimale løsning for dig – se mere om hvorfor ved at læse videre her

Shopware er ikke for alle.

Det perfekte match
til Shopware

Det mindre gode match
til Shopware

Har du ambitioner med din webshop?

Har din webshop potentiale til at være mere og større? Med Shopware kan du styrke din webshop. Løsningen er ikke branchebestemt, så uanset hvilken slags virksomhed du har, og hvilke varer du forhandler, kan Shopware være den optimale løsning for dig.

Allerede nu har du sikkert stiftet bekendtskab med Shopware, uden du nødvendigvis har været klar over det. Der er nemlig over 45.000 webshops, der bruger platformen, og det er ikke uden grund. Platformen bliver blandt andet brugt af internationale virksomheder som fx Philips og Staples.

Er du interesseret i at høre mere om Shopware, og hvad løsningen kan gøre for lige præcis dig og din e-commerce løsning? Tag kontakt til os allerede i dag, hvis du også gerne vil høre mere omkring, hvordan vores kompetencer og erfaring kan få din webshop op i nye højder.

SHOPWARE

EN OPEN SOURCE e-commerce

Shopware er en open source webshopløsning. Du har dermed fuld adgang til hele systemet, og der ikke er begrænsninger for, hvad du kan gøre med din webshop.

Det giver dig fleksibilitet til at tilpasse din handelsplatform til dit brand og dine specifikke præferencer. Du kan bl.a. ændre i platformen og udvide eksisterende moduler til dine specifikke behov.

Der er også understøttelse til søgemaskineoptimering, så din side kan rangere højere på Google. Kunne du tænke dig at ligge nr. 1 på Google, kan vi også hjælpe dig med det.

Shopware
ecommerce features

Drag & drop editor

I Shopware er der en indbygget drag & drop editor, som gør det let for dig at oprette nye sider og lave produktskabeloner. Når du bruger den, får du et visuelt preview af, hvordan en side kommer til at se ud, mens du opsætter den. Du kan nemt ændre og tilføje tekst, billeder, videoer og andet på allerede eksisterende sider. Editoren giver dig mange muligheder for at lave en flot webshop med brandrelateret content, som besøgende gerne vil handle på.

International webshop

Internationalisering er en integreret del af Shopware. Dermed bliver din sides hastighed ikke sænket, når du vil sælge dine produkter til flere lande. Platformens brugervenlige backend findes i flere forskellige sprog, og der er et indbygget oversættelsesmodul, så du kan oversætte produkttekster og grafiske elementer direkte i backend. Du kan også tilføje flere sprog, hvis du har brug for det.

Gruppering af produkter og kunder

På Shopware kan du målrette dit indhold til forskellige målgrupper ved at lave grupperinger af dine kunder, som tidligere har handlet på din webshop. Du kan fx oprette en gruppering af kunder, som har købt et par sko. Når de vender tilbage på din side, kan du med grupperingen vise dem relevante eller lignende produkter og forhåbentligt sikre dig endnu et salg.

Grupperingen af kunder kan du også bruge til at lave målrettede nyhedsbreve, hvor indholdet bliver tilpasset til kunderne baseret på deres købsadfærd. Du kan som standard oprette forskellige tilpassede kundegrupper, som du kan give adgang til forskellige produkter, kategorier eller priser. Det betyder, at du kan sælge både til privat og erhverv fra den samme platform.

Webshop integration med ERP-system

En webshop baseret på Shopware kan nemt integreres med dit ERP-system. Vælger du en side med fuld ERP-integration, får du integration af følgende:

 • Produkter
 • Ordrer
 • Kunder
 • Fakturaer

 • Du sparer dermed mange timers arbejde, fordi du slipper for selv at opdatere al denne information manuelt i dit ERP-system og på din webshop. Kunne du tænke dig en løsning, hvor alle integrationer arbejder dynamisk sammen, så anbefaler vi Lagersystem.dk. Det unikke ved Lagersystem er, at deres håndscannere sender data til det cloudbaserede lagerstyringsprogram, der fungerer som bindeled mellem din webshop, økonomisystem, fragtsystem og betalingsplatforme.

  Om shopware

  Shopware er open source software, som er lavet i Tyskland. Siden stiftelsen i 2004 er deres platform blevet markedslederen på det tyske marked med over 45.000 tyske webshops. De seneste år er dette system blevet et seriøst alternativ til Magento. Systemet har et stort community af udviklere, som indtil videre har lavet over 4.000 plugins samt hundredvis af temaer til gavn for platformens mange brugere.

  Der kommer jævnligt nye opdateringer, som optimerer de eksisterende funktioner eller tilføjer nye. Over 20 % af virksomhedens indtægter bliver dedikeret til deres udviklingsafdeling, så Shopware konstant kan styrke deres position som en af de førende webshopløsninger.

  Alle opdateringer bliver grundigt testet, inden de bliver lanceret. Der bliver foretaget manuelle tjek af alle plugins og moduler, inden de bliver en del af det officielle system.

  Hos Tiger Media A/S får du en webshopløsning med Shopware 6. Dette system er bygget fra bunden og baseret på effektive, moderne teknologier såsom Symfony og Vue.js. Det giver dig sublim hastighed i både frontend og backend. Med en skalerbar platform, der konstant er i udvikling, kan du bruge systemet i mange år. Det er en af grundene til, at dette system er et af de hurtigst voksende på markedet.

  Vil du have en
  Shopware demo?

  Er du interesseret i ny webshopløsning, står vi klar til at hjælpe dig med at tage din webshop til det næste niveau. Kontakt Michael Sørensen for at få en Shopware demo, så du kan se, hvordan systemet fungerer.

  Michael Sørensen

  Email: ms@tigermedia.dk
  Telefon: 29810525

  Bliv kontaktet af Tiger Media