Support

Som kunde hos webbureau Tiger Media A/S er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at handle med os og tryg ved at benytte vores webløsninger/produkter. Derfor er vi natuligvis altid parate til at hjælpe, hvis du har problemer.

Har du spørgsmål? Find svaret i vores helpcenter

Se mere her

KURSUS: FACEBOOK FOR BEGYNDERE

Support

Som kunde hos webbureau Tiger Media A/S er det vigtigt, du føler dig tryg ved at handle med os og tryg ved at benytte vores webløsninger/produkter. Derfor er vi naturligvis altid parate til at hjælpe, hvis du har problemer. Support kan ske pr. mail (support@tigermedia.dk) eller pr. tlf. 96 500 300. Ved mailsupport bestræber vi os på at besvare spørgsmål hurtigst muligt, og du vil således ofte få svar inden for ganske få timer.

Fjernsupport

Hvis du er kørt helt fast, tilbyder vi fjernsupport. Det betyder, at vi kan “overtage” din mus og se, hvad du har på din skærm – uden vi behøver at komme ud til dig fysisk. På den måde har vi mulighed for hurtigere at få ledt dig på rette vej, så du kan komme videre med dit arbejde.

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring på

 Telefon 96 500 300

Er det hele gået i hårknude?

Hvis der mod forventning skulle opstå fejl i forbindelse med brug af vores system, så frygt ej! Du kan nemlig altid komme i kontakt med os over mail eller telefon, hvor vi guider dig step for step. Vi tilbyder også fjernsupport, hvis du er kørt helt fast, så du hurtigst muligt får løst dit problem.

Vi er altid kun et opkald væk

Hos Tiger Media har du altid et kompetent webbureau bag dig, hvis din hjemmeside eller webshop har brug for support og en kærlig hånd. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig tryg med vores løsninger, og nemt kan komme i kontakt med os, hvis uheldet skulle være ud.