Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Ring 96 500 300 
for at aftale fjernsupport

 
vælg operativsystem
OS X
 
WINDOWS

Support

Som kunde hos webbureau Tiger Media A/S er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at handle med os og tryg ved at benytte vores webløsninger/produkter. Derfor er vi natuligvis altid parate til at hjælpe, hvis du har problemer. Support kan ske pr. mail (support@tigermedia.dk) eller pr. tlf. 96 500 300. Ved mailsupport bestræber vi os på at besvare spørgsmål hurtigst muligt, og du vil således ofte få svar inden for ganske få timer.


 

Ved fejl i system

Hvis der mod forventning skulle opstå fejl i forbindelse med brug af vores system, kan vi naturligvis kontaktes på vores telefonnummer 96 500 300 på hverdage i tidsrummet 10.00-16.00, og vi vil derefter påbegynde fejlretningen med det samme. Udenfor vores normale telefontid besvares nummeret ligeledes, men opkaldet vil blive faktureret efter gældende timesats.


 

Fjernsupport

Hvis du er kørt helt fast, tilbyder vi fjernsupport. Det betyder, at vi kan "overtage" din mus og se, hvad du har på din skærm - uden vi behøver at komme ud til dig fysisk. På den måde har vi mulighed for hurtigere at få ledt dig på rette vej, så du kan komme videre med dit arbejde.

 

TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.