Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Hjælp til mailopsætning i Microsoft Outlook 2010

OBS: Skal du sætte mail op på din iPhone? Gå til adressen iphone.tigermedia.dk på din iphone, så klarer vi den for dig.

Trin 1

Start Outlook 2010.

Trin 2

Hvis det er første konto som skal sættes op i dit outlook, tryk da på "Filer" øverst til venstre i menuen, vælg "Oplysninger" og derefter "Tilføj konto".

Hvis du allerede har en eller flere brugere på dit outlook, vælg da i stedet at gøre følgende:
Tryk på "Filer" øverst til venstre i menuen, vælg "Oplysninger" og derefter "Kontoindstillinger". Du vil nu se dette vindue (hvor alle de i forvejen eksisterende kontoer også vil være til stede):

Tryk nu på "Ny..." for at komme videre til næste trin.

Trin 3

Marker feltet "Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt" og tryk "Næste".

Trin 4

Indtast nu dit navn og mailadresse. Mailadressen fyldes også i feltet "Brugernavn". Herefter er det muligt at vælge, om det er en POP3 eller en IMAP konto du vil indstille.

• Ved valg af POP3 vil dine e-mails blive lagret på din PC lokalt, og således ikke længere være tilgængelige via webmailen.
  • Ved valg at IMAP vil dine mails være tilgængelige både lokalt og på webmailen.

Tiger Media A/S anbefaler at vælge IMAP/indstillinger.

Ydermere ufdyldes felterne "Server til indgående post" og "Server til udgående post" med følgende:
mail01.tigermedia.eu

Feltet "Adgangskode" kan kun udfyldes hvis der er flueben i feltet "Husk adgangskode". Udfyld gerne, såfremt det ønskes.

Klik dernæst på knappen "Flere indstillinger".

Trin 5

I det nye vindue sættes skal der i kategorien "Server til udgående post" sættes flueben i feltet "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse".

Trin 6

Du skal nu vælge kategorien "Avanceret".

Feltet ud for teksten "Server til udgående post (SMTP)" udfyldes med tallet: 587

Tryk derefter på "OK".

Trin 7

Du er nu tilbage til det forudgående vindue, som du har udfyldt, og skal blot klikke "Næste".

Trin 8

Efter at have trykke "Næste" vil der automatisk åbnes et test-vindue, så du er sikker på at dine oplysninger er indtastet korrekt. Efter testen er udført, skal du blot trykke på "Luk".

Trin 9

Du vil nu se følgende vindue. Nu er din konto sat op og kan tages i brug efter der er trykket "Udfør".
TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.