Skab kreativt og socialt indhold på

Facebook

Facebook er uden tvivl et af de mest populære medier i Danmark, og konkurrencen om brugernes opmærksomhed og Facebooks algoritmer gør, at det kræver langt mere end blot at være tilstede på mediet. Her er det brugerens valg og adfærd, der er i centrum.

Vi er blandt de førende
Facebook bureauer i Nordjylland

Med tusindvis af postede opslag, opsatte kampagner og hundredvis af kunder i rygsækken giver vi dig den rette strategiske sparring, produktion og eksekvering, når det kommer til markedsføring på Facebook.

Har du ambitioner med din tilstedeværelse på Facebook?

Tidligere skulle en virksomhed blot fortælle om deres ydelser og produkter, men nu handler det meget mere om at skabe dialog med dine følgere og få dem til at interessere sig for netop din virksomhed. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at skabe levende, relaterbart og interagerende indhold for at få dine følgere til at reagere på dit indhold, så dine opslag opnår større rækkevidde.

Men for at opnå succes med din markedsføring på Facebook, kan du ikke komme uden om annoncering. Her kan vi med det rette setup oprette interessebaserede og brugerdefinerede målgrupper, som du kan målrette dine budskaber og produkter til – præcis hvor de befinder sig på købsrejsen. Facebook er nemlig den perfekte reklameplatform, hvor du kan nå ud til både nye og allerede eksisterende kunder.

Annoncering på Facebook

Ønsker du at forbedre dit nuværende setup på Facebook, kan vi hjælpe dig med at udforme den helt rette strategi.

Performance drevet markedsføring på Facebook​

Med Facebook annoncering betaler du en CPM-pris, der afregnes på visninger og ikke per. klik, som du måske kender fra Google Ads. 

Derfor arbejder vi med at skabe fængende, relevant og engagerende indhold for at fange og fastholde brugernes opmærksomhed gennem retargeting målgrupper, kopi-målgrupper og interessebaserede målgrupper.

Vi arbejder performance orienteret med din Facebook annoncering. Det vil sige, at for os er visninger ikke et mål, men et værktøj til at nå din virksomheds mål som salg på din webshop og indsamling af værdifulde leads.

Få de bedste forudsætninger med markedsføringen

Du betaler Meta for at få vist dine annoncer på Facebook, Instagram og Audience Network til brugere, der f.eks. ikke har efterspurgt dine produkter endnu. På den måde når du ud til nye potentielle kunder, der måske ikke kender dit brand i forvejen.

Med annoncering på Facebook kan vi gå ind og ramme brugere, som tidligere har besøgt din hjemmeside, interageret med dine opslag og annoncer, skrevet sig op til dit nyhedsbrev eller lagt produkter i kurven på din webshop, men ikke købt. På den måde kan vi målrette dine annoncer med relevante budskaber, præcis hvor dine kunder befinder sig på købsrejsen. Om det er at øge kendskabet til din virksomhed og produkter i top-funnel, eller efter de har lagt produkter i kurven på din webshop, men ikke gennemført betalingen i bottom-funnel. Vi hjælper dig med at gøre din målgruppe til betalende kunder.

Da kreativerne har stor betydning for annoncernes performance, udskifter vi løbende tekster, videoer og billeder i kampagnerne for at teste nye budskaber, kommunikative vinkler og visuelle udtryk, for at annoncerne har de bedste forudsætninger for at performe på mediet. Jo mere content der produceres og testes til kampagnerne, jo bedre bliver outputtet af dine kampagner.

Tracking og feeds

Vi sikrer at der er styr på tracking og produktfeeds, så du får det bedste output på dine kampagner.

Databaserede målgrupper

Vi arbejder med adfærdsbaserede målgrupper baseret på data, for at kunne ramme lige netop dem der er interesseret i din virksomhed og produkter.

Kreativer og budskaber

Vi sørger for at designe visuelt og scroll stopping content med de helt rette budskaber, der rammer de rigtige kunder på de rigtige tidspunkter.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt