Google

Styrk din digitale tilstedeværelse på Google

Google er verdens støreste søgemaskine

Google har en lang række værktøjer, som kan hjælpe dig med at styrke tilstedeværelsen. Her vil du kunne finde mange af de tools, som Google stiller rådighed for dig som virksomhed. Her ved Tiger Media har vi været med i mange år og er derfor eksperter i forhold til brugen af Googles portefølje af muligheder for din virksomhed.

Du kan læse om vores Google services her

Google Ads

 Gør din virksomhed synlig på Google, så potentielle kunder finder dig, når de søger på relevante søgeord for din forretning. Med Google Ads kan du nemlig hurtigt blive vist blandt de første søgeresultater i verdens største søgemaskine.

Google Shopping

Google Shopping er Googles produktspecifikke annoncer, hvor du i søgningen bliver præsenteret direkte for et produkt, og når du klikker på annoncen, kommer du også ind på det præcise produkt. 

Google Display

Du har helt sikkert set dem, uden måske at vide det. Googles Display ads er synlig på et netværk af mere end 20.000 sider. Det kan både være som tekst ads og som grafiske elementer med både interaktive og billeder. 

Google Search

En af de største kampagnetyper på Google Ads er Google Search. Det er de kampagner, du ser i toppen af Google, når du laver en søgning på Google. 
Google Analytics

 Med Google Analytics kan du omsætte data til vækstskabende handlinger. Du får adgang til værdifuld viden, når du indsamler data om dine besøgendes brugeradfærd.

Google Tag Manager

Google Tag Manager (GTM) er et gratis værktøj fra Google, der gør det muligt for brugere at administrere og implementere marketing- og analyse-tags på deres website eller mobilapplikation uden at skulle foretage ændringer i selve koden.

Vi er Google Partner

Vi, som Google Partner, skaber resultater for vores kunder ved at optimere deres digitale annonceringskampagner med den nyeste viden inden for digital annoncering – med direkte adgang til Google

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt