Det kreative og sociale medie

Instagram

På Instagram er visuelt content, relationer og engagement altafgørende. Fordi mennesker elsker at handle med mennesker.

Kreativitet på en social platform

Instagram er en langt mere social platform end for eksempel Facebook. Indholdet skal være kreativt, målrettet, relaterbart og selvfølgelig gå lige i hjertet på brugeren. Hvis du kan skabe en ægte relation med dine kunder, vil du opleve, at de stoler på dig, og vil derfor elske at handle med dig.

Content er nøglen til succes

Instagram er de senere år gået over til en mere relevans baseret algoritme, hvor det viste indhold hos brugerne vurderes ud fra algoritmen og tilpasses til den enkeltes adfærd og interesser. Derfor er content på mediet vigtigere end nogensinde før. Leverer du godt og veldefineret indhold ofte, får dine opslag mere interaktion, og du bryder nemmere igennem støjmuren med dine budskaber og vækster på Instagram.

Kort sagt hjælper vi dig med at blive set, hørt og delt. Instagram stiller masser af muligheder til rådighed for at lave kreativt content på platformen. Du kan både dele dit indhold i opslag, stories og reels. Brug annoncering på platformen til at understøtte opslagene ved at nå ud til klare definerede målgrupper.

Skab kunderelationer og salg med Instagram annoncering

Med annoncering på Instagram hjælper vi dig med at skabe kontakt til relevante brugere, som ikke kender dig i dag, men som bliver til fans i morgen. Vi finder et match mellem dig og de personer, der er interesserede i din virksomhed og produkter. Det gør vi ved at lave databaserede målgrupper og arbejde med remarketing – der gør relevante brugere til glade og loyale kunder i din butik.

Det kræver at contentet i annoncerne er Instagramvenligt, så det blender ind det øvrige indhold på platformen. Det skal være relationsskabende, visuelt og i øjenhøjde med målgruppen, så der skabes en sammenhæng mellem dit organiske indhold og dine annoncer.

Vi arbejder med målrettede løsninger, der giver dig resultater på Instagram. Derfor er vi med hele vejen og er din sparringspartner, så du altid får opsat de mest optimale kampagner og opslag. Vi sikrer, at du får det maksimale afkast ud af dine annoncekroner.

Content, content, content

Vi hjælper dig med at skabe interagerende indhold, der går lige i hjertet af brugeren.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt