WordPress

Et anerkendt CMS system, der har en stærk motor, som gør det let for virksomheder at opdatere, udvikle og skabe resultater – så kort og præcist kan det siges om WordPress med vores elementor pro opsætning.

Skræddersyet website med WordPress

Med WordPress som CMS er der altid mulighed for at finde relevante plugins, der kan være med til at udvikle din virksomheds online tilstedeværelse. Samtidig er der med Elementor Pro gode muligheder for selv at opdatere, opsætte og lave nye undersider. Dette gøres med drag and drop samt indsættelse af blandt andet tekster og billeder direkte i front-end.

3 gode grunde til at vælge WordPress

Er ord som skalérbart, fleksibelt og intuitivt vigtige for virksomhedens digitale udvikling, er der allerede flere gode grunde til at vælge WordPress som det fremtidige CMS system. Uanset om det er en mindre virksomhed eller meget store løsninger, der er tale om, vil du med det rigtige hold af specialister få en WordPress side, der kan mere, end der forventes. 

Tilpasning

Som CMS system er WordPress en teknologi, der gør det let at skabe en unik og tilpasset side til den enkelte virksomhed. Netop muligheden for at skræddersy en løsning med de professionelle kompetencer vi har, gør det muligt for den enkelte virksomhed at skille sig ud. 

Drag and Drop

Ved at arbejde med og lære CMS systemet at kende, kan du blandt andet med undervisning fra en af vores supportere bygge videre på sitet. Med det indbyggede Elementor Pro med drag and drop er det let at gøre.

Den løbende udvikling

Vi sørger for løbende at følge med i udviklingen, og derfor vil et anerkendt CMS som WordPress, der har et stort community bagland, også være fremme med nye muligheder løbende. Det gør også, at vi hele tiden skal holde os opdaterede og derved følge med i udviklingen af WordPress.

Vi gør det let at komme i gang med WordPress

Skal der laves et nyt website, skal et eksisterende have nyt design, eller skal der arbejdes med online markedsføring – så kan du bruge WordPress. Vi har et hold af specialister, både frontend og backend, der kan sikre, at virksomhedens projekt kommer godt fra land og bliver bygget efter dine unikke ønsker og tanker.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt