YouTube

Der bliver afspillet over en milliard timer på YouTube på daglig basis verden over. Skab og del videoer og gør dig synlig over for din målgruppe med engagerende videoindhold.

YouTube er en videodelingsplatform

YouTube er blevet så udbredt, at det i dag er en platform, som stort set alle kender til. Det er derfor en god idé at være til stede på denne platform, der er verdens næststørste udstillingsvindue. Her kan du få mulighed for at støtte, uddanne, engagere og overbevise dine kunder.

Hver eneste dag bliver der afspillet mere end en milliard timers YouTube-videoer rundt omkring i verden. Dette betyder, at der er en potentiel stor rækkevidde på platformen, og derfor er det en spændende mulighed med et enormt potentiale.

Ved at udnytte YouTube-platformen på en effektiv måde, kan du få stor synlighed og nå ud til din målgruppe på en enestående måde. Derfor bør du overveje at tage denne platform i brug og skabe indhold, der vil skille sig ud og engagere dine kunder.

YouTube er en videodelingsplatform

YouTube er en vigtig platform at bruge til SoMe-marketing, fordi det er en af de største og mest populære sociale medieplatforme. Det giver virksomheder og brands mulighed for at nå et bredt publikum og skabe engagerende videoindhold, der kan øge brandbevidstheden, skabe tillid og generere salg. Med en godt optimeret YouTube-kanal kan virksomheder også forbedre deres søgemaskineoptimering (SEO), da YouTube videoer kan dukke op i Googles søgeresultater.

YouTube annoncering

På YouTube kan du bruge paid ads til at nå ud til en større målgruppe. Der er flere forskellige annonceformater, som du kan vælge imellem, herunder In-Stream annoncer, In-Display annoncer og In-Search annoncer. Du kan også retargete dine annoncer mod brugere, der tidligere har set dine videoer på YouTube eller har besøgt dit website.

YouTube video

YouTube er en online videodelingsplatform, der ejes af Google. Det giver brugerne mulighed for at uploade, se og dele videoer med andre brugere på platformen. YouTube har et bredt udvalg af videoer, herunder musikvideoer, tutorials, gaming, underholdning og meget mere.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt