TigerSHOP til allergivenlig makeup

HYPOAllergenic fortæller: ”Hos os går høj kvalitet, ærlighed og rimelige priser hånd i hånd. Vi tror på slow-living. Vi tror på, at vi skal passe på os selv og på miljøet.”
 

Den "feel" skulle overføres til design og funktionalitet på webshoppen, som samtidigt skulle være optimeret til de forskellige målgrupper og interessenter virksomheden har.



Danskudviklet webshop til HYPOAllergenic

HYPOAllergenic er udviklet i TigerSHOP, der er vores eget danskudviklede system. Med udgangspunkt i HYPOAllergenics tanker og ønsker er webshoppen udviklet med et nutidigt design, brugervenligt interface og som altid med nem redigering af indhold i vores CMS-system. Webshoppen er også integreret med MailChimp, så brugerne nemt finder vej til nyhedsbrevet og modtager tilbud som de første.
 

Optimeret til salg

Til HYPOAllergenic er der udviklet en designskabelon fra kundens ønsker og tanker, som efterfølgende er blevet optimeret med tanke på salg, google og brugervenlighed. 
 

En løsning, der er klar til vokseværk

Løsninger fra Tiger Media A/S vokser sammen med din virksomheds succes. Det betyder, at man ikke behøver betale for mere funktionalitet, end de nuværende behov er til. Derfor er HYPOAllergenic.dk også klar til at ekspandere til udlandet, hvis behovet og ønsket opstår. Hjemmesiden er hostet i vores driftsikre system, der sikrer en lynhurtig, stabil og driftsikker webside.

Du kan besøge hjemmesiden lige her 



Tilbage til oversigten