Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Webbureau i Aalborg med kunder i hele Danmark

Tiger Media A/S er et webbureau samt online marketing-bureau i Nordjylland. Vi er en ung og dynamisk virksomhed, der ikke er bange for at kaste sig ud i alle slags opgaver – store som små! Gennem et tæt og tillidsfuldt samarbejde udvikler vi den løsning, som passer til dine specifikke behov, hvad enten det er hjemmeside, webshop, Facebook-markedsføring eller andet online markedsføring.


Vi har megen erfaring inden for både web og online marketing: vi leverer hjemmesider, webshops, Facebook-markedsføring, SEO (søgemaskineoptimering), LinkedIn- og Facebook-kurser, Google AdWords, Social media-strategi, annoncering på Facebook, remarketing annoncering og meget mere.

Vi mener selv, at vi har Danmarks dygtigste programmører, social media-eksperter, Adwords- samt SEO-folk og grafikere. Derfor leverer vi 'hele' pakken lige fra produktion af nye hjemmeside til online strategi på Facebook og LinkedIn.

Web- og marketingbureau der leverer hele pakken

Det er ikke nok at have en god idé eller flot hjemmeside - det skal også markedsføres, og ligeledes skal dine produkter/ydelser. Vi rådgiver dig til at bruge dine markedsføringsbudget de rette områder, og vi har stor erfaring med både B2B- og B2C-virksomheder.

Vi stræber altid efter den bedste løsning og gør alt for at være frontløbere inden for vort felt. Vi er det kreative webbureau, der vender og drejer flere forskellige løsningsmodeller til hvert enkelt projekt, inden kursen lægges fast. Vi giver ikke op før, at vi sammen har fundet den bedste løsning for dig og din virksomhed!

Kun den bedste arbejdskraft til dig som kunde!

Vores styrke ligger i vore højtkvalificerede medarbejdere, som altid står parat til at hjælpe dig videre, og vi betegner os selv som værende landsdækkende og lokale.

Vi holder til i Nordjyllands hovedstad, Aalborg, men det begrænser os ikke i at levere løsninger til resten af landet. Selvom vi er et webbureau i Aalborg, når vi gennem partnerskaber ud i det ganske land, og skulle der alligevel være afkroge af landet vi i forvejen ikke dækker, er vi ganske mobile og møder gerne vores kunder på andre geografiske områder.

Vores løsninger er ikke blandt de billigste på markedet - ej heller blandt de dyreste. Vi satser på at have bredde i kundeporteføljen, da vi tror på, at mixet af forskellige løsninger og kunder konstant vil udfordre os på kreativiteten.

Vi adskiller os fra vore konkurrenter ved at satse på højtuddannet arbejdskraft. Således er vore udviklere alle universitetsuddannede og har derfor den teoretiske ballast for at kunne føre selv de mest komplekse løsninger ud i livet. Derudover lægger vi vægt på, at vi som virksomhed skal tage vores del af samfundsansvaret og bakker op om flere organisationer og foreninger.

 

TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.